Чаровната Диана Димитрова отново е сама: Скъса с гаджето! (виж тук)

Чаровната Диана Димитрова отново е сама: Скъса с гаджето! (виж тук)
Гласувайте за статията

Диана Димитрова отново е без мъж в живота си!

Красивата доктор Огнянова от хитовия сериал „Откраднат живот“ отново е сама. Месец след като призна, че е лудо влюбена актрисата Диана Димитрова, споделя, че пак е необвързана.

Диана Димитрова

Чаровната Диана Димитрова отново е без мъж

Димитрова, която не обича да коментира личния си живот, казва само кратко и ясно: „Свободна съм“. Тя така и не посочи името на последния си любим. За него се знае само, че е фотограф в киното.

Брюнетката изглеждаше щастлива и връзката й носеше положителна промяна. От няколко дни 30-годишната красавица няма човек до себе си. Каква е причината за краха в отношенията им не става ясно.

Диана Димитрова има редица обожатели, които я преследват, но хора от обкръжението й са категорични, че не ревност е причината Диана отново да остана сама.

Преди години Димитрова имаше връзка с писателят Калин Терзийски. За отношенията им ексклузивно преди време призна самият Кайо.

Унищожителната страст, която е изпитвал към огнената красавица го кара да посегне към чашката. Диана го изоставила и разбила сърцето му твърдеше тогава Терзийски, припомня вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Чаровната Диана Димитрова отново е сама: Скъса с гаджето! (виж тук)”

  1. Чук

    Ное. 26. 2020

    Голям, ма много голям праз за неква кифла, широко известна в тесни кръгове начи

Добавете коментар