Светльо Иванов ревнува от успехите на Мария Цънцарова!Ковид-19 повали водещия

на публицистичното предаване „120 минути” по Би Ти Ви Светльо Иванов, а на мястото на титулярния водещ седна друго популярно лице – Мария Цънцарова. [caption id="attachment_455360" align="alignright" width="300"]Светльо Иванов Светльо Иванов ревнува от успехите на колежката си[/caption] В две поредни недели лъчезарната блондинка перфектно се справяше като негов заместник и увеличи рейтинга на предаването. Преборилият заразата журналист вече нямал търпение да се завърне на екран на 22 ноември.

На шега колегите му подхвърляли, че Цънцарова стои на екран по-добре от него. А Светльо се притеснил, че като нищо може да седне на стола му за постоянно.

На 18 ноември, когато Би Ти Ви празнува юбилейния си 20-ти рожден ден, Цънцарова бе избрана от колегите си за Репортер на годината. Преди няколко дни Мария за пореден път се доказа като безкомпромисен журналист, а разследването й за платформата „Хелп Карма” имаше огромен обществен отзвук. Освен това тя е автор на поредицата „На 180 градуса” в предаването „120 минути”, на което титулярен водещ е Иванов. Макар да се стараел да запази достойнство, той малко ревнувал от наградата и вниманието към колежката му, затова нямал търпение отново да се появи в ефир и да отстоява завоюваните позиции, пише вестник Уикенд.