Сузанита подкрепя Бойко: Правителството взе правилното решение! (виж тук)

Сузанита подкрепя Бойко: Правителството взе правилното решение! (виж тук)
Гласувайте за статията

Сузанита се прави на пораснала и поумняла, но…?!

Сузанита, която проби с малолетни разголени снимки и проблеми с дрогата направи тежък анализ на ситуацията у нас. Тя подложи крехкото си рамо в помощ на Бойко Борисов и на кабинета.

Сузанита

Сузанита защитава Бойко Борисов

„Да. Правилно сте чули. Правителството ще обсъди затваряне на държавата. Удължава се противоепидемичната обстановка до края на март. Университети, училища се затварят, както и ресторанти и нехранителни магазини, няма да има колективни спортни мероприятия и екскурзии.

А дали това е наистина правилното решение? Прави се защото здравната система е подложена на страхотен натиск и няма да издържи. Но дали икономиката ще издържи? Дали хората ще издържат?“, анализира тя.

„Сигурна съм, че правителството ще вземе правилното решение за всички нас“, оптимистична е певицата.

Според Сузанита проблемът е дългогодишен: „Никой не инвестира в през последните повече от 30 години в кадри – млади и способни. И те заминаха от Терминал 1, година след година“, и заключава:

„Това е просто един вирус, гаден труден, упорит, но вирус. Ще мине през всички от нас, няма начин и ще продължим напред“. Напоследък Сузанита сериозно се заела със съчинения -разсъждения. Току-виж станала журналист, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар