Скандалджийка: Лили Иванова си изгони комшиите!

Скандалджийка: Лили Иванова си изгони комшиите!
3.5 (70%) 4 votes

Лили Иванова изгони съседите от кооперацията си!

Някои от най-дългогодишните съседи на Лили Иванова бягат от кооперацията на Оборище 33 в столицата, в която живее тя. Напоследък доста от апартаментите били за продан, а някои и под наем.

Лили Иванова

Лили Иванова не е лесна за съжителство

Съкварталци на примата коментират, че много от комшиите й се изнасят заради нейните капризи. Всеки, който може да си позволи да извади 1,3 милиона евро за огромен апартамент в емблематичната сграда, може да заживее в един и същ вход с естрадната звезда.

Срещу 3 хиляди евро месечно пък можете да се настаните там под наем. По-малките жилища в кооперацията на Лили вървят „само“ по 600 000 евро.

Тя обаче не се слави като дружелюбна съседка и през годините неведнъж е имала спорове с комшиите си както по битови, така и по лични въпроси.

Те пък от своя страна недоволстват ней-вече заради грубото й отношение и факта, че се държала като собственик на сградата.

Всъщност кооперацията е собственост на старите пловдивски фабриканти Стоян Маринов и синове. Лили не продава мезонета си там за нищо на света. Стойността му надхвърля 3 милиона евро, пише сайтът Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар