Племенницата на Яворов: Ковид едва не ни умори с мъжа ми! (още разкрития)

Племенницата на Яворов: Ковид едва не ни умори с мъжа ми! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Племенницата на Яворов разказа за вируса!

„Изолирани сме с мъжа ми. И добре, че имаме близки, които да ни пазаруват лекарства и храна, защото иначе не знам как ще оцелеем. Болни сме от този вирус. Симптомите ту се появяват, ту изчезват.

Яворов

Племенницата на Яворов разказва за вируса при нея и мъжа й Кен

Започнаха с тежка хрема, загуба на обоняние и вкус. После се появи сериозната ми кашлица и огромният обрив. Изведнъж пламнах, тялото и лицето ми се покриха с огнено червени петна, получих и конюктивит. Имах и сърбеж в очите и силни болки по тялото“.

Това споделя Явора Стоилова – дъщеря на художника Васил Стоилов и потомка по майчина линия на поета Яворов. Двамата със съпруга й Кен карат тежко инфекцията. Все още са си вкъщи в столицата, като смятат, че все пак болестта отшумява.

Все пак Явора демонстрира висок дух и е по-разтревожена от разделението между хората, отколкото от самото протичане на болестта.

„Много хора го омаловажават, но това е вредно. Разделихме се – едните смятат, че го няма вируса, другите минават в пълно изолиране, което също не е правилно. Да запазиш другия, за да запазиш себе си, винаги е най-доброто.

Вярвам, че коронавирусът все пак ще ни научи на нещо добро, да мислим за хората около нас. Ама дали това ще се случи, кой знае“, споделя Явора Стоилова пред вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар