Новите изненади около Грамите

Новите изненади около Грамите
Гласувайте за статията

И така вече са ясни номинациите на най-престижните музикални награди – Грамитата. С най-много номинации се оказа Бионсе, която ще се бори в цели девет категории за желаните статуетки. Към своята колекция от 24 Грамита до момента, тази година Бионсе очевидно може да прибави още.

Другите рекордьори сред номинираните са Тейлър Суифт и Дуа Липа – и двете с по шест номинации. Интересен факт е, че Бионсе е начело, без дори да е издала албум през последната година. Номинациите й идват от работата й върху протестния химн „Black Parade“, който излезе в разгара на движението Black Lives Matter. Заради тази песен тя се конкурира в силни категории като „песен на годината“ и „запис на годината“.

Beyonce

И ние изразяваме подкрепата си за младата Дуа Липа ио очакваме да видим коя реално ще грабне повече призове през така невероятно протеклата и в културно-мзикално отношение 2020 година.

Номинации за награди и през тази година. Личен рекорд за певицата

Припомняме, че и в България тази карантина доста попречи за творческите проекти на много родни звезди, а множество прекрасни проекти не видяха бял свят, очакваме следващата ни годиан да ние по-пъстра и по-творческа в много отношения.

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар