Как Мария Игнатова откри любовта

Как Мария Игнатова откри любовта
Гласувайте за статията

За връзката между Мария и Ивайло Нойзи Цветков се говори от началото на годината, но за първи път те я официализираха по време на снимките за октомврийската корица на EVA. Тогава Нойзи се появи в кадър като ръка, която обгръща Мария Игнатова през кръста. В интервюто си за броя Мария пък призна, че в момента изживява голямата си любов.

Нойзи е доста по-различен от бившия на Мария, познатия ни Рачков. Ивайло Цветков-Нойзи е завършил класическата гимназия. Говори пет, шест езика включително и латински, освен това е културен антрополог, юрист и анализатор на футболни мачове.

„Нежна, умозрителна, софистицирана, моят гещалт и моят метасмисъл едновременно. Тя е като океана на Соларис – поглъща те и се губиш вътре, и няма спасение след това. А онзи въпрос с огледалцето на стената, да ме извинява Снежанка, но според мен има ясен и категоричен отговор. Тя е вечната жена, тя е Ева и Лилит в едно, но най-вече тя е Мария“ – каза в „Търси се“ Нойзи, който за първи път изневерява на ироничното си и дистанцирано от лични изповеди екранно поведение.

Нойзи

Желаем щастие на тази двойка, определено Мария и Нойзи изглеждат щастливи, уравновесени и вглъбени един в друг. Тази връзка има бъдеще и им желаем щстие.

Източник сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар