Какво да очакваме от звездите в неделния ни ден

Какво да очакваме от звездите в неделния ни ден
Гласувайте за статията

Неделя, почивка, края на ноември, но какво ще ни очаква в тези последни часове на месеца:

Овен – Днес обърнете по-голямо внимание на себе си – ще имате нужда от спокойствие и уединение. Леките физически упражнения, медитацията или заниманията с йога ще ви се отразят добре. Пестете силите си и не стойте в компанията на хора, които ви натоварват.

Телец- Денят се очертава да е особено благоприятен за вас във финансово отношение – може да получите пари, например да ви върнат заем.

Близнаци

Днес се съобразявайте малко повече с емоционалното си състояние – ако нещо не ви се върши, не го правете; ако нямате желание да излизате, стойте си у дома.

Рак – Днес нещо ново и вълнуващо ще стимулира ума ви – ще мислите за бъдещето и ще сте въодушевени от това, което сте подхванали.

Лъв – Днес ще се разбирате по-добре с близките или колегите си, ако си напомняте, че те не са ви подчинени и имат право да постъпват както намерят за добре. Бъдете малко по-деликатни при общуването и овладявайте желанието си да контролирате околните.

Дева

Днес няма да е във ваша полза да пренебрегвате личните си потребности, само и само да угодите на някого, пък било той и близък човек. По-добре бъдете искрени и споделете деликатно как се чувствате – вие го умеете.

 

Цитирано по сп. www.edna.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар