Кейт Мидълтън още по-близо до народа си

Кейт Мидълтън още по-близо до народа си
Гласувайте за статията

Редовно почти всяка изява в медии или поява на Кейт Мидълтън е коментирана в социалните мрежи, тъй като херцогинята на Кеймбридж винаги подбира визиите си с много вкус.

Сега Кейт за пореден път доказа, че изисканият й кралски стил не е нужно да бъде задължително скъп, с което дава добър пример на своите верни почитатели. Мидълтън избра масовия пазар за мода, залагайки на бледорозов пуловер от Massimo Dutti. Той е на достъпна цена, както беше и блейзера и от марката Зара, с който Кейт се появи наскоро и все още е хит в социалните мрежи.

И така с този нежен пуловер херцогинята обяви резултатите в национално проучване, свързано с родителството и възпитанието на малките деца. Бидейки майка на три деца, Кейт не е безразлична към каузата:

„Ранните детски години са изключително важни и оказват влияние върху целия последвал живот на детето“, твърди тя.

Припомняме, че съвсем скоро Мидълтън бе обявена (в онлайн класации от проучванията и гласуването в магазина Farfetch) за втората най-стилна жена в Европа след Виктория Бекъм. Наистина Кейт диктува тенденциите във Великобритания редовно. Съществува дори движение, наречено „реплиКейтс“. То се състои не просто от почитатели на Кейт Мидълтън, а за наистина обсебени от живота й хора, които следят всичките й публични изяви и представяния.

Из сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар