Боби Турбото печели „Маскираният певец“

Боби Турбото печели „Маскираният певец“
Гласувайте за статията

Истерията и мистерията около най-коментираният и загадъчен персонаж в „Маскираният певец” става все по-голяма. От 3 месеца зрителите и детективския панел в забавното предаване умуват кой се крие под костюма на експанзивната Баба Яга. Приказната героиня със страховита маска е фаворит на зрителите за голямата награда, а в нея, както „Уикенд” разкри, всяка съботна вечер брилянтно се превъплъщава Борислав Захариев.

Че хиперенергичната Баба Яга е шантавият Боби Турбото детективският панел прозря едва в последното издание на шоуто. На 21 ноември, когато бе поредния епизод на забавното предаване, Боби Турбото имаше спектакъл в Сатиричния театър. Участието на актьора в представлението съвпадаше с това в „Маскираният певец” и мнозина останаха разочаровани, че Боби отпада от списъка със заподозрени. Всъщност появата на Баба Яга предвидливо бе оставена за финала, а колоритният персонаж излезе на сцената последен от всички останали участници час и 40 минути след началото на шоуто. Фенки на Боби Турбото дори отидоха да дебнат ексцентричния актьор пред Сатиричния театър, за да проверят дали моноспектакълът му „Извънземни страсти” ще бъде отложен.

„От не знам колко време вече вися, пред театъра е пусто и празно, няма жив човек и вътре е тъмно. Изглежда сякаш изобщо няма представление”, докладна в социалните мрежи фенка на Турбото час след започване на „Маскираният певец”. Минути след това актьорът все пак бе забелязан на изхода на храма на Мелпомена да пуши, дегизиран с качулката на суитшърта си. Боби трескаво се оглеждал във всички посоки и непрекъснато проверявал мобилния си телефон в очакване на позвъняване.

В 21,42 ч. Баба Яга се развихри на сцената на шоуто, а зрителите се чудеха дали е възможно да стигне от центъра на София до Горубляне за половин час. Последните улики за нея – че от дете познава много популярни личности, а последният от тях е раздавал много пари, отново сочеха към Боби Турбото. Именно от предаването „Сблъсък” на Иван Христов и Андрей Арнаудов стартираха телевизионните кариери на Боби Турбото и Румен Луканов, който по-късно раздаваше пари в играта „Сделка или не”. Облечен със синя манта, 39-годишният шоумен се правеше на идиот по улиците, а краткото му амплоа на предаването „Турбо лига” по Нова телевизия, се оказа препъни камък за кариерата му. След 15 години борба да избяга от старото си амплоа, Боби най-после сбъдна мечтата си и играе в театрални постановки.

Баба Яга разкри също, че е участвала в много скечове, а в един от тях дори е играла с Азис. Турбото и чалга кралят наистина имат съвместно видео, озаглавено „Боби Турбото пребива Азис”. Баба Яга подсказа на зрителите, че обожава песните на Лили Иванова и обича да танцува на нейните хитове. „Изключително много харесвам Лили. Танцувал съм за нея, като част от балет „Дива”. Това беше в зала 1 на НДК по време на концертите „Любовта е по-силна от всичко” през 2001 г. Тогава бях студент в НАТФИЗ, в първи кур”, изповядвал се е в интервю актьорът.

За образа на Баба Яга имаше най-многобройни предположения. Сред заподозрените бяха фолк певците Фики и Константин, тв водещият Драго Драганов-Чая, поп звездата Миро, актьорите Христо Гърбов, Иван Юруков, Иво Аръков, Башар Рахал, Асен Блатечки, Юлиан Вергов, Фахрадин Фахрадинов и Деян Донков. За да прикрие високия си 190 см. ръст, всеки път Баба Яга излиза на сцената прегърбена. Зрителска анкета кой трябва да спечели „Маскираният певец” показа, че 82% искат това да бъде Баба Яга.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар