Антон Хекимян стана по-млад и по-беден с 600 лв.!

Антон Хекимян стана по-млад и по-беден с 600 лв.!
Гласувайте за статията

Звездата на Би Ти Ви Антон Хекимян е пощурял по разкрасителните процедури, издават негови колеги от нюзрума на телевизията. 36-годишният журналист, известен с прекомерната си суета, си е инжектирал ботокс в лицето.

Хекимян се доверил на една от най-известните дерматоложки в столицата, писа „Уикенд”. Цената на процедурата е 600 лева за цяло лице, а трайността на ботокса, който глади бръчките като ютия, е около 3-4 месеца.

Хекимян бил много доволен от резултата, но не искал на работното му място да се шушука, че се е подложил на естетическа корекция, присъща по-скоро на представителките на нежния пол. Колегите му и без това често го вземали на подбив заради прекалената му суетност. „Понякога ми казват вместо Хекимян Нарцисян. Празнувам имен ден и на Антоновден, и на Цветница, защото съм нарцис“, признава си журналистът.

Водещият на „Тази сутрин” всеки ден публикува свои снимки в социалните мрежи. Арменецът често пускаше снимки от фитнес залата, където тренираше, но от страх да не лепне коровавирус, е занемарил посещенията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар