Приближаваме се към годината на Белия Метален Вол

Приближаваме се към годината на Белия Метален Вол
Гласувайте за статията

 След тежката и объркана година на Плъха всички определено чакаме с надежда чакаме 2021. Китайската нова година ще започне на 12.02.2021г. и ще продължи до 31.01.2022г.- ще премине под знака на Белия Метален Вол.

Волът в китайския хороскоп символизира символизира увереност, търпеливост и сила. В годината на Вола се очаква да не липсват перипетии, но тя ще бъде изпълнена и с много късмет и просперитет.

Годината на Вола ще бъде изпълнена с късмет. Това е идеалния момент да създадете нови връзки – приятелски или романтични. Според китайската астрология, хората с тази зодия са трудолюбиви и практични – 2021 е годината, в която труда им ще се отплати и живота им ще бъде изпълнен с просперитет.

Според фън шуй е желателно да имате в дома си статуетка или изображение на животното на годината, за да привлечете късмета в дома или в бизнеса си.

Жълто за сила – Това е цветът на Земята, който символизира стабилността и търпението. Жълтото се свързва с имперската власт, мандарините, с Жълтата река в Китай.

Червено за изобилие и богатство – червеният цвят ще е на късмет през новата година, тъй като символизира увеличаване на доходите. Въпреки че червеният цвят носи положителни вибрации, важно е да не прекаляваме с него. Цветът е символ и на огъня, на Марс, а когато енергията на огъня е в повече, тя може да е разрушителна.
Бяло за по-големи възможности – Бялото е цветът, свързан с елемента Метал, който през 2021 г. е елементът, който представлява ресурси, подкрепа и авторитет.

Източник сп. Една. бг

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар