Ето как отпразнува рождения си ден Николета Лозанова във време на пандемия! (виж тук)

Ето как отпразнува рождения си ден Николета Лозанова във време на пандемия! (виж тук)
Гласувайте за статията

Николета Лозанова чукна 33 по време на пандемия!

Само ден след като изтече карантината й Николета Лозанова се отдаде а разкрасителни процедури, видяха папараците на вестник „България Днес“.

Николета Лозанова

Николета Лозанова този път без парти

Без да се притеснява от строгите мерки срещу коронавируса, най-популярната българска плеймейтка посети салон за красота, където имаше час. Николета се метна на черен джип Mercedes с шофьор, облечена в анцуг с червени маратонки.

Тя бе две седмици карантина, след като любимият й – вратарят на „Левски“ Ники Михайлов се зарази с Ковид- 19. Самият Ники Михайлов също веднага се втурна навън, след като му изтече карантината.

Малко след като Николета отиде да се подстригва, вратарят се показа с нов автомобил – също черен джип, но от марката Range Rover. Ники отиде до Национална футболна база в Бояна, където държи заведение.

С Николета прекарват част от времето си там и често могат да бъдат забелязани в базата. Над заведението Ники има свой собствен апартамент.

Посещението на Николета при фризьора не беше случайно. Само няколко дни след като си направи прическата в понеделник плеймейтката празнува рожден ден. Николета бе изненадана от Ники М. за празника с огромна триетажна торта с мотиви от любимото й анимационно филмче Том и Джери и шоколадови мишлета по нея.

Имаше и надпис „Честит рожден ден, Мише“ както инициалите на плеймейтката NL. Михайлов не пропусна да напише своето пожелание към любимата си и в социалните мрежи.

Заради затворените заведения Николета за първи път прекара рождения си ден в домашна обстановка в луксозния си апартамент. С нея на празника бяха само Ники М. И Никол – дъщеричката на Николета от брака й с Валери Божинов.

Първият официален съпруг не присъства на семейната вечеря, но поздрави с песен майката на второто си дете.

Николета Лозанова изпадна в откровение навръх личния си празник. Тя призна че е имала моменти в които е била доста слаба.

„Happy Birthday 33 to me….Една толкова очаквана и любима за мен фраза днес има нов смисъл и значение. Днес повече отвсякога ценя здравето и живота си, ценя онова, което съдбата може да ми отнеме във всеки един момент. Научих по трудния начин най-простите уроци…

Правих се на силна, когато бях най-слаба…Криех от себе си истината за самата мен. Заслепявах се от суетата си, заобикалях се с имитации. И макар да се натъжавам, когато пиша тези редове, всъщност си давам сметка, че трябва да съм щастлива. Защото днес ставам на 33 и знам най-после коя съм и къде отивам.

Благодаря на хората, които ме обичат такава, каквато съм. Благодаря на себе си, че открих смисъла на живота си. Благодаря на всички, които днес ме трогнаха и разплакаха, със своите красиви и истински пожелания.“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар