Джордж Клуни с горещи разкрития за семейството си

0

С Амал не планирали да се женят официално

59-годишният актьор Джордж Клуни не говори много за личния си живот.

Ето, че след толкова време мълчание обаче и това се случи в ефира на CBS. Джордж Клуни сподели новини за новия си филм „Небе в полунощ“. Той разказа за брака си с 42-годишната Амал и за близнаците Елла и Александър.

Джордж Клуни
С Амал не планирали да се женят официално

„Няма съмнение, че присъствието на Амал в живота ми промени всичко. Всичко, което тя правеше и всичко, което касаеше нея, стана по-важно от онова, което се отнасяше до мен. А после се появиха децата. И това изпълни живота ми по начин, за който дори не бях предполагал, че може да се случи“, откровено заяви Клуни.

Актьорът признава, че първоначално с Амал не са имали планове да се женят официално.
„Попитах я между другото, а на нея ѝ трябваше много време, за да каже „Да“. Стоях на колене цели 20 минути, докато накрая казах – „Слушай, ще си навехна крака“, спомня си през смях Джордж Клуни.

Близнаците също не били планирани. „Докато в един момент просто си казахме: „Какво мислиш за това?“. Отидохме в клиника, направихме инвитро.

И ни казаха: „Ще имате момче“. А аз отговорих: „Момче! Това е прекрасно!“. А те продължиха: „И ще имате още едно дете“.

„Бях готов за едно. Аз все пак съм на възраст. А изведнъж се оказаха две. Стоях 10 минути и си мислех: „Какво? Две?“, разказва още актьорът, пише pik.bg, позовавайки се на информация на „Уомън.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.