Екатерина след „Игри на волята“: Какво разкри преди финала?

Екатерина след „Игри на волята“: Какво разкри преди финала?
4 (80%) 1 vote

Екатерина от „Игри на волята“ отпадна на финала

Най-ексцентричната участничка във втория сезон на приключенското риалити Екатерина проговори за преживяното в „На кафе“.

Екатерина

Екатерина от „Игри на волятя“ с неочаквано признание

Екатерина отпадна във финалната седмица от надпреварата за 100 000 лв. след среща с колелото на смъртта.

„Игри на волята“ беше истински голямо преживяване. Не ми е криво, че отпаднах преди финала,

но ми е истински любопитно да видя какво ще се случи след това и какви предизвикателства очакват останалите играчи“, казва една от най-колоритните участнички в този сезон.

Екатерина признава, че никога не е бягала от битка със сестра си, дори когато са били на подобни позиции в отборните състезания.

Но сестра й Йоанна не е искала да застанат една срещу друга. „Според мен тя смяташе, че няма да покажем до край на какво сме способни“, споделя по-голямата сестра.

По време на участието си в приключенското риалити Екатерина получи етикета „най-скандалният участник“. Участничката признава, че не е успяла да се скара само с хората,

които са си тръгнали по-рано и не са били в нейното племе.

„Истината е, че е много трудно да живееш с хора, които не познаваш и сте постоянно заедно. Аз така или иначе съм си труден характер, но Рибарите определено бяха много тежко племе“, спомня си финалистката в състезанието.

Основна причина Екатерина и Йоанна да се запишат на кастинг за екстремното приключенско предаване е тяхната майка.

Двете са кандидатствали самостоятелно, а когато са се явили на кастингите никой не е предполагал, че са сестри. Събирането им в едно племе е сред големите изпитания за тях.

Йога и ски инструкторката признава, че условията край Дивата река били тежки, но най-много я е смазвала компанията на хората от племето й, които тя чувствала като непознати.

Екатерина обаче е доволна, че днес е в приятелски отношения с много от участниците. „Поддържаме връзка с тях и се виждаме. Правим си срещи – има хора сред тях, които много ми допаднаха“, казва с усмивка тя, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар