Истината за визията на Гала лъсна!

Истината за визията на Гала лъсна!
Гласувайте за статията

На 13 февруари Гала навърши 53 години, но винаги е била трън в очите на дамите заради начина, по който изглежда!

Тв водещата никога не е криела, че полага неимоверни грижи за младоликия си образ, но наборките й го отдават на постиженията на естетичната хирургия. Още повече, че в предаването си по Нова телевизия стотици пъти са й гостували специалисти по разкрасяване, а много често се е подлагала на всевъзможни процедури директно в ефир.

Гала обаче се кълне, че дължи свежия вид на лицето си само на грижите, които полага в домашни условия и на ботокс и то от време на време. „Каквото и да кажа по темата, няма да ми повярват. Нямам филъри по лицето си, но никога не съм криела за ботокса, слагали са ми дори, докато се излъчва „На кафе“. Харесвам процедурите, които не променят вида и формата на лицето“, обяснява Гала.

И с ботокса обаче тя гледа да не прекалява и го използва само за една зона – на челото, понеже когато говори непрекъснато го бръчка. Гала даже непрекъснато правела забележки на дъщеря си Мари Будева да се старае да избягва мимиките с челото, а забележките й постоянно провокирали мини скандали помежду им.

Тв водещата все пак не отрича, че един-единствен път и изпробвала действието на филърите и от тогава се заклела, че никога повече няма да повтори.

„Преди време си сложих на назолабиалните гънки около устните. Тогава, понеже много се усмихвам и смея, филърите се изместиха по-встрани и станаха като две подути въжета. Беше най-кошмарното ми преживяване. Масажирах мястото всеки ден по един час, за да накарам подутините да изчезнат по-бързо. Аз съм човек, който се грижи за кожата си, не съм против филърите – ако някой има нужда, нека си сложи, но внимателно и по малко“, посъветва Гала дамите, любителки на разкрасителните процедури, в лайв чат с дъщеря си Мари в Инстаграм, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар