Взрив: Гала отказа да поздрави лично Ева Веселинова за бременността й! (виж тук)

0

Гала не поздрави лично Ева Веселинова за бременността й!

Гала отказа да поздрави лично бившата си колежка Ева Веселинова за новината, че очаква близнаци. Водещата на „На кафе“ предпочете социалната мрежа, където да изкаже своите поздравления към екс панелистката. И така и не се обадила лично на Ева, за да й честити.

Ева Веселинова
Ева Веселинова не беше поздравена лично от Гала

„Евчеее, прекрасна новина!!! Честито!!! Бог да те пази! Благословени да сте“, написа Гала под поста, в който Веселинова съобщава публично благата вест.

Коментарът на Гала не остана незабелязан от последователите на Ева, които попитаха: „Ама вие сега скарани ли сте или не?“. Тв водещата отказа да отговори на въпросите и предпочете да запази мълчание.

Според слуховете малко преди напускането на Веселинова между двете се разразил грандиозен скандал и оттогава не си говорят. Гала била толкова обидена, че дори не пожелала да поздрави Ева лично за бременността й.

Припомняме, че вчера бившата репортерка в „Господари на ефира“ разкри в социалните мрежи за предстоящото си раждане.

„Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият ТРИ сърца. Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци!“, написа Ева Веселинова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.