Папи Ханс: Мразя наглостта и мазните номерца! (още подробности)

Папи Ханс: Мразя наглостта и мазните номерца! (още подробности)
Гласувайте за статията

Папи Ханс разкри какво не харесва у хората!

„За Фънки ми е все едно. Даже май по-скоро ме кефи. Държа се глупаво няколко пъти, но не мисля, че идва от лошо място. Шоубизнес!”, разкрива Папи Ханс.

Папи Ханс

Папи Ханс мрази мазните номерца

Идолът на тийнейджърките (и някои тийнейджъри) влезе в задушевен разговор с феновете и цял час им отговаряше на стотиците въпроси.

Естествено, един от първите бе свързан с Фънки, защото преди известно време двамата имаха обтегнати отношения покрай участието им в „Като две капки вода“, където рокаджията (и в момента пръв приятел на Коцето) бе жури, а Папи – участник на сцената.

Но ето, че вече Фънки е затворена страница в живота на Папи Ханс, щом дори вече започва „да го кефи“. „Наглост, лошо възпитание, липса на култура, липса на цели и амбиции, но най-вече склонност към мазни номерца. Мразя хитреци!“, отговаря Папи Ханс на въпроса какво най-много го дразни у хората.

Феновете го питат разнообразни неща – за Бог, за хомосексуалисти, за материалните момичета… Папи пояснява, че не вярва в Бог и че няма нищо против влечението между хората от един и същи пол.

А за златотърсачките казва следното: „Ако гледат чуждото материално, ги очаква живот, изпълнен със скръб. Романтичната идея, че нещастието е красиво, когато си богат, е романтична само като я гледаш на филм. Ако искат само материалното, ще пропуснат да видят какво ги прави щастливи“.

Признава, че инвестира средства в „малко акцийки, малко криптовалута, но главно в себе си“. След края на всички карантини и мерки мисли да отиде до Испания, защото никога не е бил там.

А между момиче с хубави крака и момиче с хубаво дупе… избира такова, което има и двете, пише вестник „България Днес“.

Накрая Папито твърдо заявява, че няма да се подстриже: „Ако търсех мнението на другите, нямаше да съм направил нищо. Обичам си косата. Който иска, да се стриже!“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар