Тодор от „Игри на волята“ крие криминално минало!(Виж тук)

Тодор от „Игри на волята“ крие криминално минало!(Виж тук)
Гласувайте за статията

Тодор от „Игри на волята“ се оказа мутра

Арогантното поведение на Тодор Желязков в „Игри на волята“ е негова запазена марка, пише Блиц.

Тодор

Тодор от „Игри на волята“ се оказа крими герой

Той до последно се смяташе за най-добрият, най-силният и най-заслужил победата във формата, но падна не от една, а от две жени.

Йоанна и Екатерина му разказаха играта и се сбъдна най-големият му кошмар – да падне от жена.

Оказа се, че извън формата Тодор има доста криминално минало. Той е част от известна мутренска групировка, а в интернет плъзна клип, в който ясно се вижда и чува как отправя заплахи към полицаи.

Тодор, който е от Бургас, в шоуто се представяше само като шампион по бразилско джиу джитсу и треньор. Умишлено е пропуснал да спомене, че е участник в редица крими хроники.

Прякорът му е Табуретката и преди няколко години бе обявен за местно издирване заради побой над охраната в бургаска дискотека.

Съден е за нападение и грабеж в ж.к. „Меден рудник”, като по време на ареста тогава оказа съпротива и нападна единия от униформените.

След убийството на Калоян Стоянчов-Голяма Рижа през 2009 именно Тодор Желязков бе сред мутрите, които крещяха и обиждаха публично полицаите, попречили им да линчуват Петко Лисичков.

Той твърди, че жената до него и трите им деца са го променили, но негови съграждани се изсмяха на това негово твърдение, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар