Алекс Сърчаджиева сложи паметник от черен гранит на гроба на Ласкин! (още подробности)

Алекс Сърчаджиева сложи паметник от черен гранит на гроба на Ласкин! (още подробности)
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева сложи паметник от черен гранит на гроба на Ласкин!

На 6 януари се навършват две години от смъртта на Иван Ласкин, но преди годишнината вдовицата му Алекс Сърчаджиева постави надгробна плоча от черен гранит.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева обожаваше Иван Ласкин

Докато някои от гробовете в алеята на артистите в Централните софийски гробища буренясват, вечният дом на Васко да Гама е в перфектно състояние, видя вестник „Уикенд”.

Близките, приятелите и многобройните почитатели на лошото момче на българското кино не го забравят, редовно минават да запалят свещ на гроба му и да оставят цветя. 10-годишната щерка на Ласкин е оставила синьо стъклено цвете до кръста на татко си.

Вдовицата му Александра идва на гроба сравнително рядко, но го поддържа изряден. Съсед на актьора в отвъдното е акордеониста Ибро Лолов, а съвсем наблизо е гробът на неговата тъща Пепа Николова.

„София ми беше сърдита защо не е била на погребението. Най-ужасната гледка е малко дете с букетче цветя на пресен гроб”, споделяла е актрисата Алекс Сърчаджиева. Самата тя нееднъж е признавала, че не ходи на гробища, защото най-близките й хора са в сърцето й.

Както е известно, 12 години след като погреба майка си, Сърчаджиева бе сполетяна от втората голяма трагедия в живота си. Навръх Богоявление през 2019 г. голямата й любов Иван Ласкин издъхна във ВМА от чернодробна недостатъчност след продължителна битка за живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар