Андреа вика за Кубрат Пулев в Лондон!(Двамата спят в една стая)

Андреа вика за Кубрат Пулев в Лондон!(Двамата спят в една стая)
Гласувайте за статията

Андреа ще подкрепя Кубрат Пулев в Лондон

Андреа ще е до Кубрат Пулев до време на най-важния мач в кариерата му. Кобрата излиза срещу Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория в събота в Лондон. Сблъсъкът ще е в „Арена Уембли“, а сред едва 1000-те зрители ще е и любимата на боксьора ни.

Андреа

Андреа ще подкрепя Кобрата в Лондон

Нещо повече певицата ще е до Пулев по време на целия му престой в Лондон. Тя зами-на за английската столица заедно с Кубрат и брат му Тервел. По-късно и самата Андреа се издаде, качвайки стори в инстаграм от самолета.

„Тръгваме“, бе единственият текст към краткото клипче. При пристигането си тримата, плюс останалите от екипа на Кобрата, са минали тестове за коронавирус.

След това са изолирани в хотела им до излизане на резултатите. Пулев и компания избраха да се настанят в близост до „Арена Уембли“, където ще са и тренировките му преди големия мач.

Боксьорът ни няма да има право да напуска стаята си за друго освен за заниманията до петък. А компания явно ще му прави не друг, а самата Андреа.

До момента тя не е била на нито един мач на Кобрата извън България. Край ринга бе забелязана само на двубоите му в „Арена Армеец“. Но пропусна предишния му сблъсък за световната титла с Владимир Кличко през 2014-а.

Неведнъж Андреа е споделяла, че изживява много тежко мачовете на Кубрат и затова предпочита да ги гледа сама у дома.

Но сега ще е до него за най-важния двубой в цялата му кариера. След скандалната раздяла в началото на лятото двамата се събраха наскоро. И го разкриха с обща фотосесия за реклама на нова марка водка.

Малко по-късно Андреа призна, че Кобрата е любовта на живота й. „След 13 години няма как и двамата да не изпитваме чувства един към друг.

За да има някакви чувства, значи те се подклаждат от него“, добави тя. Явно Кубрат е успял да измоли прошка от нея и двамата отново са заедно. Дали този път е завинаги, предстои да разберем, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Андреа вика за Кубрат Пулев в Лондон!(Двамата спят в една стая)”

  1. Смайлито от Враца

    Дек. 18. 2020

    Аз съм интелигентна банкерка и съм за кобрата, а не тази тъпа коза. Андреа е руса и тъпа, а аз съм жена мечта. Кобрата да ми види профила и да ми се обади. https://bg.linkedin.com › smilena-tatarska-4726643b

Добавете коментар