Дъщерите на Иван Ласкин сбъднаха мечтата му: Събраха се!

Дъщерите на Иван Ласкин сбъднаха мечтата му: Събраха се!
Гласувайте за статията

Дъщерите на Иван Ласкин се събраха!

Двете дъщери на Иван Ласкин се събраха за рождения ден на по-малката! Лъчезарната София, плод на безкрайната му любов с Алекс Сърчаджиева, навърши 10. Скоро ще е тийнейджърка.

По този повод се вдигна страхотен детски купон, който с радост огласиха приятелите на София. Сърчаджиева бе уредила няколко торти, за да има лакомства за всички деца – една в тъмните палитри и една бяло-розова.

Два огромни балона цифри радваха София и отбелязаха нейната възраст – 10.

През целия празник на детето близко до нея бе Люба, голямата дъщеря на Иван Ласкин от първия му брак с актрисата Мирослава Гоговска.

Студентката уважи домашния купон, но не само от куртоазия – Люба и София градят истинско приятелство и винаги ще се подкрепят. „Диване на 10!“, кратко и с любов отбеляза Люба важния ден за София, пише „България днес”.

Александра Сърчаджиева, отдаде почит на починалия си любим, от чиято смърт на 6 януари се навършват две години. Тя постави надгробна плоча от черен гранит на гроба му.

Иван Ласкин

Двете дъщери бяха заедно на рождения ден на по-малката-София

Докато някои от гробовете в алеята на артистите в Централните софийски гробища буренясват, вечният дом на Васко да Гама е в перфектно състояние, пище „Уикенд”.

Близките, приятелите и многобройните почитатели на лошото момче на българското кино не го забравят, редовно минават да запалят свещ на гроба му и да оставят цветя. 10-годишната щерка на Ласкин е оставила синьо стъклено цвете до кръста на татко си.

Вдовицата му Александра идва на гроба сравнително рядко, но го поддържа изряден. Съсед на актьора в отвъдното е акордеониста Ибро Лолов, а съвсем наблизо е гробът на неговата тъща Пепа Николова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар