Бомба: С кого разпуска на Канарските острови цигуларят Васко Василев! (виж тук)

Бомба: С кого разпуска на Канарските острови цигуларят Васко Василев! (виж тук)
Гласувайте за статията

С кого е на почивка Васко Василев!

На релаксираща разходка с лодка в морето край Канарските острови се отдаде световноизвестният цигулар Васко Василев. Той сам сподели изживяванията си около плаването със снимка в социалната мрежа.

Васко Василев

Васко Василев се отдаде на заслужена почивка

От кадъра се разбира, че по време на разходка си Васко е уцелил чудесно слънчево време и спокойно море.

В своя пост гениалният музикантът не разкрива дали е прекарал сам времето си на борда на яхтата, или е имал компания. Снимката на Васко събра стотици коментари от фенове за отрицателно време.

Единствената подробност, която става публично известна, е, че гениалният цигyлар е обикалял в района на град Санта Круз на остров Тенерифе, който е част от архипелага на Канарските острови.

По време на разходката цигyларят е в добро настроение и споделя, че се наслаждава на прекрасното време. Това дава повод на приятели да го поканят да им гостува на много други места с подходящи за релакс метеорологични условия.

Фенове на музиканта се възхищават от винаги позитивното му настроение и излъчване, което не го е напускало през изтеклите почти десет месеца в условията на ограничения заради пандемията от коронавирус по света, пише вестник „България Днес“.

„Когато всичко е прекрасно и в душата ти цари щастие и любов, отражението на тази благословия е върху лицето на човек. Бъдете все така лъчезарен и Бог да ви пази!

Вие сте пример за това, че въпреки всичко, което се случва, позитивизмът е в основата на всички прекрасни мигове, които създаваме в нашия живот. Бъдете здрав и благословен, г-н Василев!“, пише фенка на музиканта.

Любопитна подробност е, че по време на морската си разходка Васко Василев е свалил маската на лицето си, без която не се появява на никакви публични места, тъй като педантично спазва мерките за предпазване от опасната инфекция.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар