Азис прещрака от приема на мъжки хормони! (още разкрития)

Азис прещрака от приема на мъжки хормони! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Азис призна, че взима мъжки хормони!

Азис призна пред феновете си, че е на мъжки хормони. „Факт – взимам мъжки хормони! Пия лекарства и се инжектирам почти всеки ден. Как да си обясните иначе тази чудовищна метаморфоза?!

Азис

Азис приема мъжки хормони, певецът си призна

Да се превърна в мъжа от мечтите си не бе никак лесна работа. Болезнено е и понякога дава психически отклонения. Не ,че преди това не ги имах. Не ви се оплаквам, споделям си.

Спрете с въпросите относно външния ми вид. Той няма нищо общо с песните ми. Слушайте музиката ми. Окосмяването ми е плод на изключително трудна и болезнена процедура! Прегръщам ви, любопитковци!“

Към признанието си Азис пусна и нова снимка, на която е гол до кръста и със силно окосмени гърди. Феновете сякаш не прочетох а молбата му.

„Ако се обръснеш гърдите и корема, мисля, че ще си по-добре на снимката!“, съветват го те. Други обаче го подкрепят: „Уникален! Окосмяването е най-силното излъчване за един мъж в днешно време, в което живеем. Оскубани и обръснати като пилета мъже не понасям изобщо. Браво, браво!“.

Трети са балансирани: “ Васко, най-важно е да се усещаш добре в собствената си кожа и да си щастлив. Хората винаги ще намерят причини да те критикуват и упрекват. Бъди себе си. Бъди този, който искаш да си!“.

Тази година определено е „силна“ за Азис по отношение на неговите физически метаморфози, пише вестник „България Днес“.

Преди няколко месеца той легна за пореден път на операционната маса и добави 4 сантиметра към обиколката на бицепсите си. Оформянето и уголемяването стават със специален материал, който е много близък до гела от хиалуронова киселина.

Веднага след бицепсите Азис прибегна до хирурга, този път за оформяне на гърди. „Гърдите, които правя, нямат нищо общо с женските. Търся като ефект оформянето на мъжки, силни и здрави гърди“, казва Азис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар