Скандал: Звездите от „Игри на волята“ тотално газят мерките! (виж тук)

Скандал: Звездите от „Игри на волята“ тотално газят мерките! (виж тук)
Гласувайте за статията

Участниците в „Игри на волята“ газят мерките против вируса!

За вас коронавирус няма ли?! Това попитаха възмутени фенове на „Игри на волята“, след като в социалните мрежи лъснаха снимки от купон на участниците.

Игри на волята

Участниците от Игри на волята не спазват мерките

Събрали се накуп над 15 души на закрито, звездите от шоуто за оцеляване отпразнували победата на Милен Цветков. Партито не само е недопустимо по време на пандемия, но и нито един от героите, които вълнуваха нацията с умения и сила, не носи маска.

Четата издаде не кой да е, а единственият участник, който не присъствал на партито – баце Любе. Отпадналият след загуба в капитанската битка участник лепна образа си върху снимката от събирането, за да може да „участва“ в купона, поясни самият Любомир Костов.

Шегаджията благодари поотделно на всички участници в шоуто за преживелиците и дори за тормоза.

„Респект за вас, Рибарчета! Много зор видяхте на тая река, но показахте какво е воля въпреки здравословните проблеми и психическото напрежение“, хвали баце Любе Мая, Христа и останалите.

„Липсваше ни“, смее се в отговор самата Христа, а другите участници също коментират, че съотборникът и съперник е пропуснал партито.

„За тия Ковид-19 няма ли?“, пита на стената на звездата в Инстаграм Тодор Димов, а реакциите и на други фенове са подобни. Възмущение идва не само от факта, че любимците на половин България са без маски, а че и са се струпали накуп далеч над 15 души, и то някои с децата си.

За разлика от Любо обаче никой освен Чудомир не си позволи да публикува снимка от купона. Чудомир се снима прегърнал победителя Милен, като отново двамата са без маски и не спазват никаква дистанция, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар