„Хищницата” Християна Лоизу се изповяда след „Маскираният певец”

„Хищницата” Християна Лоизу се изповяда след „Маскираният певец”
Гласувайте за статията

Християна Лоизу се криеше в костюма на Хищницата в „Маскираният певец“

Образът на Хищницата се превърна в сензация още с появата си в „Маскираният певец“. Провокативна, уверена и дива тя успя да заблуди всички и показа на зрители и панел, че може да бъде пълна мистерия от началото до края на шоуто за имитации.

Християна Лоизу

Християна Лоизу доволна за участието си в „Маскираният певец“

„Беше много забавно и ми се искаше да не приключва това страхотно преживяване“, каза с усмивка Християна Лоизу. „Променях си гласа доста често и може би това заблуди панела да не може да ме разпознае. В първите три концерта Алекс Раева предполагаше, че аз съм Булката, но се оказа Невена Цонева.

След края на последния лайф тя дойде при мен и ми каза, че заради цялото ми поведение на сцената не е допускала, че е възможно да съм аз“, разказва изпълнителката в „Здравей, България“.

„Радвам се, че ми се падна този образ. Беше голямо предизвикателство за мен и на мен ми беше много забавно през цялото време да слушам предположенията на панела“, спомня си колко успешно ги е заблудила младата певица.

Християна разказва, че се е криела от всичкиСемейството й е в Кипър и не било трудно да скрие от тях. Но на приятеля си признала къде ходи събота вечер. А пред останалите си приятели измисляла всевъзможни оправдания.

„От песните, които изпях, сред най-любимите ми е „Притури се планината“. Аз нарочно не избирах български песни, защото според мен много лесно щяха да ме разкрият, но тази много ми въздейства и исках да я изпея. От останалите много харесвам Caruso“, признава Християна, която впечатли всички с вокалните си възможности.

„Маскираният певец“ беше страхотно преживяване. Наистина уникално, защото тук не става въпрос само да излезеш и да изпееш нещо, а да изградиш един образ, с който да хем да заблудиш всички, хем да спечелиш хората. Много благодаря на целия екип за тази възможност, за поканата и за всичко, което са направили за мен“, допълни Християна, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар