Гери-Никол с ново гадже, глези я с плюшени играчки! (още подробности)

Гери-Никол с ново гадже, глези я с плюшени играчки! (още подробности)
3 (60%) 1 vote

Гери-Никол си хвана ново гадже, глези я с плюшени играчки!

Липсата на работни ангажименти са повод Гери-Никол да се върне към детството. Младата звезда прекарва свободното си време в родната Варна и по цял ден се разхожда с дружки Морската градина.

Гери-Никол

Гери-Никол се радва на нова любов

Преди дни Гери прекара вечерта в новия лунапарк в морската столица, който въпреки коронавируса не е затворен и често е пълен с посетители, пише вестник „България Днес“.

Две сладки плюшени играчки са наградата на певицата от стрелбището. Според запознати те са спечелени от новото й гадже, който бил с толкова точен мерник, че ги отстрелял с един изстрел.

Кой е той обаче, засега остава загадка. А и самата Гери-Никол мълчи по темата.

Коментари чрез Facebook

коментара

21 коментара по “Гери-Никол с ново гадже, глези я с плюшени играчки! (още подробности)”

 1. Кенефа

  Дек. 10. 2020

  Тая па пача, постоянно си измисля, някакви нови статии и занимава хората, с жалкия и живот. Безполезна твар!

 2. Ами този лилипут, който е един метър,, над земята, обича да лъже хората и да ги занимава, с долнопробния и живот.

 3. Мазното Джудже

  Дек. 10. 2020

  Ами както лъже, на кои му пука, за тоя тореник, да се оправя, лъжливото прасе.

 4. Занимават ни, с дебелото джудже, защото си е платило, да пишат лъжи, за нея то е ясно!

 5. Занимават ни, с дебелото джудже, защото си е платило, да пишат лъжи, за нея то е ясно! ч

 6. Много приятно младо момиче

  Дек. 12. 2020

  Много са готини, случайно ги видях. Не съм фен на Гери-Никол и едва я разпознах наживо. Изглеждаха толкова сладки и земни, точно като двама влюбени тийнейджъри от 90-тарските филми. Истината е, че шоубизнеса у нас изисква много различно поведение пред камерите, но се радвам, че мнението ми за това момиче се оказа погрешно. Тя е просто чавек като всички и се радваше на малките неща в тия смутни времена. Не знам какъв изрод трябва да си, за да излееш всичките тия глупости за човек когото не познаваш.

 7. Много приятно младо момиче, СИ Е ОТНОВО ПСИХОПАТКАТА, ЛЪЖКИНЯ ГЕПИ СОПОЛ! ДЕБЕЛОТО, МАЗНО ДЖУДЖЕ, С ОГРОМНАТА, СПЛЕСКАНА, ПЛЕШИВА, ГРОЗНА ГЛАВА И ОГРОМНИ ДЕБЕЛ, СЛАНИНЕСТ ОСРАН ЦВАЙТЕР. ТАЗИ СВИНЯ, НЕ СПРЯ, ДА СИ ИЗМИСЛЯ ЛЪЖИ И ДА ГИ НАВИРА, НА ХОРАТА! САМА СИ ИЗМИСЛЯ СЛУЧКИ, ЗА ХОРА, ДЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, НЯКАКВИ СУПЕР ОГРОМНИ ФАНТАЗИИ И ЛЪЖИ, ЗА ФИЛМИ ОТ 90-ТЕ И ЕДИН КУП, ДРУГИ ЛЪЖИ. И НАКРАЯ ДЪРТА ЖЕНА СИ, ПА СЕ ЗАНИМАВА, С ГЛУПОСТИ И ИСКАШ ПАРИ, НА РОДАТА ТИ, ЗА ДА СИ ПЛАТИШ ИЗМИСЛЕНИТЕ, ОТ ТЕБ СТАТИ, С НИТО ЕДНА ИСТИНА, В ТЯХ. СЛЕД КОЕТО, ЗАПОЧВАШ САМА, ДА СИ ПИШЕШ ОТНОВО И ОТНОВО, ИЗМИСЛЕНИТЕ ОТ ТЕБ КОМЕНТАРИ, С ЛЪЖИ ПЪЛНИ И САМА, ДА СИ ОТГОВАРЯШ. ХОРАТА ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ И СМЕЯТ, ЧЕ САМА СИ ПИШЕШЕ И САМА ОТГОВАРЯШ, НА КОМЕНТАРИТЕ И ТИ СЕ СМЕЯТ, КАК СИ ИЗМИСЛЯШ НЕЩА, ДЕТО РЕАЛНО, НЕ СЪЩЕСТВУВАТ! ПОСТОЯННО САМА, СИ ВЛЕЧЕШ ОГРОМНИЯ, СЛАНИНЕСТ ЦВАЙТЕР, КОИТО СТЪРЧИ, 20 ДЕКАРА, СЛЕД ТЕБЕ. СЛЕД КОЕТО ЗАПОЧВАШ, ДА ЛЪЖЕШ НАЙ-НАГЛО ХОРАТА, В ОЧИТЕ, КАК ИМАЛО НЯКОИ СИ И СИ МНОГО ЩАСТЛИВА. А ТОЗИ НЯКОИ, НЕ СЪЩЕСТВУВА, НИТО ГО ВИДЯХМЕ И НЕ САМО, ЗА МЪЖЕ ТИ, ЗА ВСИЧКО ЛЪЖЕШ И ТО ЯКО! НЯМА НИТО ЕДНА ИСТИНА, В ТОВА ДЕТО ЛАЕШ, САМО ЛЪЖИ ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ. И ХОРАТА ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ, ЧЕ СИ ДОСТА ПРОСТА И ЖАЛКА. ТОЛКОВА СИ ТЪПА, ЧЕ ДОРИ ТЕ ХВАНАХА, КАК ПОСТОЯННО ЯКО ЛЪЖЕШ МА, ВУЛГАРНО, НАГЛО, МАЗНО ДЖУДЖЕ! ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ ХОРАТА ТИ ВЯРВАТ И ДА ЛАЕШ, КАК НЕ ТИ ПУКАЛО ЗА ХОРАТА, КАКВО МНЕНИЕ ИМАТ, ЗА ТЕБЕ! ТОГАВА ЩОМ, НЕ ТИ ПУКА, ЗА ХОРСКОТО МНЕНИЕ, ЗАЩО НИ ЗАВИРАШ ПЛАТЕНИТЕ ТИ И ИЗМИСЛЕНИ, ОТ ТЕБЕ СТАТИИ, БАРАБАР С ЛЪЖЛИВИТЕ ТИ КОМЕНТАРИ, ДЕТО ПОСТОЯННО, СИ ПИШЕШ САМА, ПОД ВСЯКА СТАТИЯ, ЗА ТЕБЕ И САМА СИ ОТГОВАРЯШ?! ПУСКАШ СИ ПЛАТЕНА И ИЗМИСЛЕНА, ОТ ТЕБЕ СТАТИЯ И ВЕДНАГА, ОТВАРЯШ СТАТИЯТА, ДА ПРОВЕРИШ ХОРАТА, КАКВО СА ПИСАЛИ, ЗА ТЕБЕ! И ОТ ЯД, КАКТО ВИДИШ, ЧЕ НЕ СИ НИКОЯ, НИКОИ НЕ ТЕ ХАРЕСВА И ТЕ ПЛЮВАТ ЯКО ХОРАТА И ОТКАЧАШ. СЛЕД КОЕТО, ЗАПОЧВАШ САМА, ДА СИ ПИШЕШ ХУБАВИ КОМЕНТАРИ, ЗА ТЕБЕ, КОИТО ЕСТЕСТВЕНО, СА ЛЪЖА И ТО СЕ ВИЖДА, ЧЕ ЯКО ЛЪЖЕШ! АКО СЕ ОМЪЖИШ ВЪОБЩЕ НЯКОГА, НЕ ЗАВИЖДАМЕ, НА БАЛЪКА, ДЕТО
  ЩЕ ВЗЕМЕ, ТАКАВА ГРОЗНА, НАГЛА, НАХАЛНА, ВУЛГАРНА…. ЛЪЖКИНЯ….! ТО И ЗА ТОВА, ВСЕКИ БАЛЪК, НА КОИТО, СЕ МОЛИШ, ДА МУ КИХАШ, ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, ЗА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ ТИ Е ГАДЖЕ, ТЕ ОБИРА, СЛЕД КОЕТО, ТИ БИЕ ШУТА! И ОТНОВО ЗАПОЧВАШ, ДА ЛЪЖЕШ, КАК ИМА НОВ И СИ ВЪРХА И СИ МНОГО ЩАСТЛИВА И НЕЗНАМ СИ КАКВА ТАМ! ВЕЛИКА СЕ ИЗКАРВАШ, С ЛЪЖИ, АМА В РЕАЛНОСТТА, СИ ЕДНО НИЩО, ДЪНОТО СИ, НА ВСИЧКО НАЙ-ПОШЛО И ГАДНО!

 8. АЙ НА БАС ХАХХХАХАХХ

 9. beast

  Дек. 12. 2020

  Много противна тая …

 10. свине

  Дек. 13. 2020

  то па на някои му пука за тази и да лъже и да не лъже все тая

 11. Огромнта Глава

  Дек. 13. 2020

  Тази е, от жалка по жалка и е запомнена, с просташкото си държание, постоянно дрънка лъжи и се държи, като клоун!

 12. Лоената Топка

  Дек. 13. 2020

  Кой и измисли на тая прякора „Голямата Глава – Огромния Гъз“? Трябваше да и викат „лоената топка“, на джуджето.,

 13. хасковлията

  Дек. 13. 2020

  Коя е тази леля че чак трябва да ни занимавате по колко пъти сере парди ….

 14. Кюфте

  Дек. 13. 2020

  Наистина тази хептен стана за смях тази балканджииска чалкгарка сама си подарява некви дранкулки 2 ра употреба и после пордъни ушите на хората как видиш ли некв мухлио дето е нереален и ги бил подарил хаххаххахах

 15. Мечка

  Дек. 13. 2020

  Оная госпожа там, с мечешкия кожух, каквато, е ниска и дебела, точно прилича, на мечка избягала, от някоя гора. Ако е в тъмното, ще изплаши някои, да помисли мечка иде….. бягайте спсявайте се хаахахах

 16. Селска жена, е Гери Никол, много обича, да говори лъжи и да твърди, че е велика, но това е понеже е проста, като слонски гъз и няма, как да осъзнае ,колко е смешна и жалка наи-малкото. И с този прост акъл, как ги измисля, толкова елементарни лъжи, както цитирам: „Много са готини, случайно ги видях“, дето сама си е написала, в измисления, от нея коментар. Да сигурно и случайно сама, си пише коментарите и случайно сама, си измисля лъжите, за нея и случайно, няма никои до нея, но тя казва, че има и пак случайно еди какво и еди що си….!

 17. Цървулева

  Дек. 13. 2020

  Провинциална чалгаджийка без глас!,

 18. смотла

  Дек. 13. 2020

  абе тая е много зле фантазира си че е нещо а е едно нищо

 19. греблото

  Дек. 13. 2020

  купила си ги е от магазин за втора употреба

 20. прадната

  Дек. 13. 2020

  аман от тая купува си сама и после лъже наляво надясно че са и подарък

 21. До бивишия на Гери-Никол

  Дек. 14. 2020

  Доколкото знам, Гери те съди за обида и не знам откъде ще вземеш толкова пари за обезщетение, ще е чудо ако се отървеш с условна присъда, защото имаш криминални регистрации. От сайтовете, в които коментираш простотии с удоволствие ти предоставят IP-то за да гледат после сеир. Затъваш с всеки изминал ден.

Добавете коментар