Водещата Биляна Гавазова с тайна сватба, показа халката си! (виж тук)

Водещата Биляна Гавазова с тайна сватба, показа халката си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Биляна Гавазова и Тодор са се венчали тайно!

Тайна сватба с дългогодишния си любим Тодор е вдигнала Биляна Гавазова, издават хора от нейното обкръжение. От няколко месеца насам изящна халка краси ръката на ТВ водещата.

Биляна Гавазова

Биляна Гавазова се омъжи тайно

Журналистката от BTV обаче не е споделила за щастливото събитие публично, вероятно от суеверие, тъй като сватбата за нея бе чакан и дълго жадуван момент, писа сайтът „Ретро“.

Биляна и любимият й Тодор от много време така и не се престрашиха да минат под олтара. Гавазова роди момче от избраника си още през 2015 година, когато беше на върха на своята ТВ кариера.

Животът на Биляна в последните няколко години е като излязъл от приказка. Тя е сред най-добре платените репортери на bTV, с мъжа си са новодомци и обитават луксозен апартамент в престижен столичен квартал. Мъжът й Тодор вече има още едно бизнес амплоа.

Досега той се занимаваш с компютри и продажба на вина. През 2020 година обаче отвори шоурум за обзавеждане на бани и кухни в София. Интериорните решения, които предлага са насочени към по-заможни клиенти.

Справка на цените показва че тоалетни под 700 лв. не се предлагат. Биляна и Тодор се познават от повече от 15 години. Срещат се за първи път по нетрадиционен и леко страховит начин – на погребението на свой приятел.

Любовта им пламнала в началото на 2014-та година, а само месец след началото на връзката заживели заедно и да започнали да работят за общ наследник.

Връзката им преминала през редица катаклизми, най-вече породени от заетостта на Биляна. Дори били на път да се разделят. В крайна сметка обаче скрепили любовта си с таен брак и журналистката най-сетне сбъднала мечтата си да бъде булка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар