Въпреки пандемията: Бони вдигна луд купон за ЧРД на щерка си! (виж тук)

Въпреки пандемията: Бони вдигна луд купон за ЧРД на щерка си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Бони вдигна щур купон за рождения ден на щерка си Михаела!

Михаела вече е пълнолетна и за да отбележи подобаващо този така важен за всеки тийнейджър ден, тя си пожела купон. По време на пандемия обаче това е сложно изпълнима задача.

Бони

Бони вдигна купон за празника на Михаела

Въпреки пречките Бони успя да намери връзка и да организира частно парти за „до 15 човека“, точно така, както е по изискване на здравните власти.

Дали приятелите на Миа, както е артистичният псевдоним на красивата наследница на Бони, са били в рамките на допустимата бройка, остава загадка. От кратките видеа, които Мишето пусна в социалните мрежи, се вижда, че е поканила наистина най-близките си приятели и съученици.

Като единствен звезден гост се открои Лоренцо на Софи Маринова. Той пръв честити рождения ден на своята връстничка в мрежата, като пусна и тяхна обща снимка от тържеството.

Миа залага на бляскава къса рокля в златист нюанс. Ученичката посети задължителните за подобно събитие фризьор и гримьор. Украсата на партито беше също изцяло в злато.

Специален гост диджей се грижи за доброто настроение на пубертетите, а Миа и майка й Бони не пропуснаха да поздравят приятелите си с няколко любими парчета, изпети от тях.

Бони не пропусна да изрази емоциите си около този специален ден в мрежата. Тя написа послание, като сподели и няколко бебешки снимки на вече порасналата си дъщеря.

„18 години. Точно толкова време от момента, в които се появи и озари живота ми. 18 години неотлъчна взаимна подкрепа в най-светлите, щастливи и не чак толкова моменти. 18 години рамо, на което споделям, и радост, и победи, и тъга, 18 години любов.

Честито пълнолетие, вече пораснала Михаела. Вече си подготвена и е време смело сама да закрачиш по дългия, стръмен път на живота. Поставяй си високи цели и се стреми да ги постигаш!

Бъди заобиколена от правилните хора, които да те наставляват и да сочат правилната посока. Не се предавай пред нито една трудност, точно както те е учила мама!“, пише Бони.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар