Ани Салич крие бръчки с дебел слой макиаж! (виж тук)

Ани Салич крие бръчки с дебел слой макиаж! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ани Салич крие бръчките си с много грим!

Напредването на възрастта вече е белязало лицето на Ани Салич. Прехвърлилата 50-те тв звезда е неузнаваема дори с обилно количество професионален макиаж.

Ани Салич

Ани Салич се опитва да прикрива следите от времето с грим

Бръчките около очите й са толкова дълбоки, че и най-талантливият гримьор не е способен да ги прикрие. В същото време Салич показва, че не се срамува от промените в излъчването си и не страда от излишна суета.

Тя публикува своя снимка в близък план, на която си личат всичките й несъвършенства. От ефира на нвойнарския блок те не могат да бъдат видени от зрителите заради подходящото осветление в студиото.

Ани Салич събра десетки комплименти и окуражителни думи от своите последователи в социалните мрежи, а мнозина от тях я адмирираха, че не е залитнала по пластичната хирургия и естетическите корекции по подобие на повечето си колежки в тв бранша.

Истината била, че ветеранката от новините се страхува от оперативните намеси и инжекции и не намирала смелост да се тунингова, било то с лифтинг или ботокс.

След като на младини преживя тежка операция заради раждането на първия си син Лазар, тя се зарекла да не ляга под ножа, освен, ако не се касае за здравето й, пише сайтът Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар