Скандалната Ваня Великова: Може да съм пълна, но съм обожавана жена с много кандидати! (виж тук)

0

Ваня Великова се смята за красива и желана жена!

С редица обожатели може да се похвали скандалната интернет звезда Ваня Великова. Десетки неприлични предложения на ден затрупват пощата на мацката, която сама си боде устните с хиалурон.

Ваня Великова
Ваня Великова демонстрира завидно самочувствие

„Желана жена съм. Получавам постоянно неприлични предложения от много мъже. Истината е, че мъжете често се плашат от красивите жени“, споделя Ваня.

34-годишната закръглена мадама от Габрово се превърна в най-голямата интернет сензация в началото на годината когато сама инжектира хиалурон в устните си и сподели това в социалните мрежи.

Сега Ваня отново напомня за себе си с участието си в „Мис плюс размер“, разкривайки интересни факти от живота си. Великова, която изкарва прехраната си като певица, има един неуспешен брак зад гърба си.

След близо 10 години брак съпругът й избягва с друга жена в чужбина, Ваня успява да преживее приятелството. Преди 3 години тя разбира, че е осиновена. Следват редица опити да намери истинското си семейство, които се увенчават с успех.

Преди година тя открива корените си и двамата си родни братя. Освен Ваня за титлата Мис плюс размер“ се борят още няколко атрактивни пищни мадами.

Идеята на организаторката на състезанието Мариана Маринова е да разбие стереотипите. Бившата носителка на титлата Мисис България споделя, че пълните жени в повечето държави не се крият и не страдат от комплекси. Убедена е, че е крайно време това да се случи и у нас, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.