Емануела и Слави Трифонов били ли са гаджета?(Виж тук)

Емануела и Слави Трифонов били ли са гаджета?(Виж тук)
Гласувайте за статията

Емануела скача винаги в защита на Дългия

Фолкаджийката Емануела ревностно брани Слави Трифонов и напада злостно заместника му Николаос Цитиридис

Емануела

Спала ли е Емануела със Слави Трифонов?

Имат ли интимна връзка Емануела и Слави Трифонов – този въпрос си задават феновете на фолка, защото чалга звездата не спира да брани шоумена, сякаш й е мъж – пише в. „Уикенд“.

Певицата споделя всички изказвания и цитати на Дългия, както и възгледите му за живота, правителството и коронавируса – отбелязва изданието.

Преди дни безработната фолкаджийка предизвика поредния скандал, като открито нападна шоумена Николаос Цитиридис и предаването му по Би Ти Ви.

Разярената чалга дива написа ферман, в който обясни какви имитатори са от „Шоуто на Николаос Цитиридис“, как предаването е провал и при тях липсва професионализъм.

Певицата с изумрудени очи се афектирала от смешка във вечерното шоу.

„Екипът на жалкия имитатор на Слави Трифонов може да се откаже да ме кани да участвам в шоуто им, защото уважавам оригинала и не се занимавам с бледи копия“ – написа Емануела.

Иначе фолк дивата и Слави Трифонов са много близки от години, като дори неведнъж са се носели слухове, че са интимни от време на време.

Дългия дори навремето й повери ролята на Бубето в сериала „Къде е батко?“ Според слуховете още тогава двамата са си станали изключително близки и дори известно време са били двойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар