Джей Ло не спира да вижда хубавите неща във времето прекарано у дома

Джей Ло не спира да вижда хубавите неща във времето прекарано у дома
Гласувайте за статията

Джей Ло неведнъж е казвала, че независимо от всичките си ангажименти, се старае да посвети цялото си свободно време на децата и семейството си.

Близнаците Макс и Ема рядко имат щастието да прекарват дълги часове с майка си у дома, тъй като Лопес е суперзвезда в пълния смисъл на думата и е затрупана с проекти. Покрай пандемията обаче на певицата все по-често й се удава възможност да бъде вкъщи.

Джей Ло публикува снимка, в която виждаме как прекарва времето си, когато си почива – в прегръдките на децата. Безкрайната радост на 12-годишните близнаци си личи.

„Все още искат да стоят в скута на мама!“, написа Дженифър към снимката. Откакто певицата е с Алекс Родригес, семейството й е много по-голямо. Всички живеят под един покрив, заедно с дъщерите на бейзболиста. Тепърва очакваме сватбата на Алекс и Джей Ло, която се отложи заради пандемията.

Неотдавна Лопес стартира своя козметична линия. Когато е у дома, тя обича да събира всичките момичета в банята и заедно изпробват различни разкрасяващи продукти от Jlo Beauty.

Да, през тази различна 2020 година, всички открихме добрит еи лошите страни на това да бъдем по-малко социални, заети – в работа или отдадени на забавления, но за сметка на това се появиха положителните страни от почивката и семейния уют.

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар