Тъй като никой не я иска, натирената от NOVA Ива Софиянска става инфлуенсър!

Тъй като никой не я иска, натирената от NOVA Ива Софиянска става инфлуенсър!
Гласувайте за статията

Ива Софиянска най-после обяви какво смята да прави с кариерата си занапред. Месеци след като изчезна от телевизионния екран и потъна в неизвестност, дъщерята на бившия премиер Стефан Софиянски и снаха на скандалния бизнесмен Васил Божкъв съобщи, че мисли да се занимава с най-модерната професия в момента – ще става инфлуенсър. Изявите й ще са в социалната мрежа Инстаграм, а в близко бъдеще обмисля и да си направи канал в онлайн платформата Ютюб.

След като близо половин година не даваше никакви признаци на живот в публичното пространство, снахата на Васил Божков тези дни изплува изненадващо в профила си в Инстаграм и се държа така, все едно нищо нередно не се е случвало в последно време нито с нея, нито със семейството й. Тя обяви, че понеже няма за къде да бърза, нито къде да отиде на работа, иска да поговори със своите последователи. И ги прикани да й задават въпроси, писа Уикенд.

Очаквано, това, от което хората най-силно се интересуваха, бе дали Ива ще се върне на работа в някоя телевизия. Такива планове засега тя не правела, тъй като нямала предложения. Доскоро дори се чудела дали да не смени професията си, „но аз съм в телевизията от 16-годишна и мисля, че всеки човек трябва да прави това, в което е добър, така че това е моята страст”, обясни Ива. Докато чака оферти за работа, тя смятала да се занимава с профила си в Инстаграм, както правят много други съвременни млади дами. „Съвсем скоро обещавам да ви изненадам с нещо интересно в Инстаграм”, обеща снахата на Божков. Подготвяла нещо позитивно като контрапункт на негативизма в околния свят. „Не може да се говори за голям проект. Искам коледно да показвам едни хубави и добри примери – усмихнати хора”, обясни още Софиянска.

Тя напусна Нова телевизия официално в началото на септември. Но изчезна от екрана месеци по-рано. До момента не е съобщена конкретна причина за раздялата й с работата. Но бившата тв звезда призна, че последната година е била най-трудната в живота й. „Има страшно много, което дори не сте и предполагали, че ми се е случило”, сподели тя с последователите си. Очевидно е, че визира драмите около свекъра си Васил Божков, но вероятно има и други проблеми, които не са известни за широката аудитория. В момента например родителите й имали коронавирус, което щяло да попречи на семейството да се събере за празниците. Поне с мъжа й все още били заедно, много щастливи, грижейки се за двете си деца, като дори им се искало един ден да имат и трето. Смята се, че двойката в момента не разполага със същите средства, както преди проблемите на свекъра. Не са обаче и бедни, защото Ива си гледала сама децата, но не и къщата. В дома й ходела „жена”, която да й „помага” в чистенето и готвенето. Бъдещата инфлуенсърка можела да приготвя всичко на всичко три неща: баница, филия с лютеница и зеле с кренвирши.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар