Пълно копие на майка си

Пълно копие на майка си
Гласувайте за статията

Наследницат ана Рийз Уидърспун определено много прилича на звездната си майка. Двете имат силна връзкачесто се явяват заедно на публични събития и снимките им из социалните мрежи са винаги хит.

Макар че снимките на звездата винаги добиват много популярност, най-харесваните сред тях определено са тези с дъщерята на Рийз – 21-годишната Ава Филип.

Причина за това е, че двете са като две капки вода. Когато застанат една до друга, те приличат на сестри. Последният кадър, който актрисата сподели с дъщеря си, събра рекордните 1,9 милиона харесвания.

Кадърът е коледен, а двете носят сходни пуловери: „Е, трябваше да я помоля упорито да се облечем сходно, но пък сме много сладки, нали?“, написа Уидърспун към кадъра. „Та вие сте направо близначки!“, коментират голяма част от почитателите на актрисата.

Огромната прилика на две поколения красиви дами

Ава пък неведнъж е споделяла колко силна връзка има с майка си:„Това е красивата, невероятна жена, която ме научи на силата на добрината, любовта, амбицията и усиления труд. Тя ме вдъхновява абсолютно всеки ден. Не мога да изразя с думи колко съм й благодарна за живота, който ми дава, за това, че ме е научила на съчувствие, на добро“. Като на кино, изглежда всичко, но пък е красиво !

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар