Анита Мейзер към Кобрата: Направи бебе на Андреа!

Анита Мейзер към Кобрата: Направи бебе на Андреа!
Гласувайте за статията

Анита Мейзер изказа като коментар в социалните мрежи желанието си Кобрата да мине под венчило с Андреа. Публикацията на осъжданата миска е под поста на боксьора, с който той благодари на почитателите си за подкрепата след загубата от Джошуа.

„Много исках да предложиш брак на Андреа на ринга. Щеше да е много оригинално и чувствено. Тя го заслужава все пак“, споделя Черната вдовица.

Анита Мейзер иска бебе на Андреа от Кобрата

Въпреки желанието й Кобрата и певицата да се оженят двамата признаха, че са сложили край на 12-годишната си връзка. „Андреа ти си по-силна от Кубрат, за да отидеш и да го подкрепиш залата. Това е истинска любов!“, категорични са фенове на певицата.

Самата изпълнителка обяви, че с бившия си са запазили приятелски отношения и дори Кобрата й е помогнал да отиде на боксовия мач. „Бъдете благословени с Андреа и действай за бебче. Парите са нужни, но виж как завърши Мохамед Али… Пази се“, съветва Анита Мейзер.

Тя се изказа и за подготовката на Пулев и му дава насоки, писа „България Днес“.

„Ако тренираш за оформено мускулесто тяло ще си още по-невероятен. Цял свят те гледа полугол. Ти също можеш да си с красиви и здрави мускули като Джошуа. Направи го!“, съветва го Анита.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар