Край! „Мис Плеймейт“ умря

Край! „Мис Плеймейт“ умря
Гласувайте за статията

Край! Една цяла ера отива! „Мис Плеймейт“ спира да се провежда. След точно 16 години най-скандалният конкурс приключи. Тъжната за мнозина новина бе обявена на последния конкурс, който се проведе в неделя.

Заради противоепидемичните мерки събитието се състоя при затворени врата. И бе излъчено онлайн. „Това е краят на „Мис Плеймейт“! От догодина ще има нов подобен форум „Плейстар“. Причина за спирането е, че от световния „Плейбой“ и „Плеймейт“ спират с партита и конкурси на живо. И ние минаваме на онлайн платформа за видео, фотография и интелектуални текстове. И ще продължим да сбъдваме мечтите на родните Пепеляшки“, обясни един от организаторите на най-скандалния конкурс Любен Дилов-син.

И като за последно, конкурсът приключи с апломб. Тази година тежката корона бе поставена на главата не на една, а на цели две бръмчалки, жадни за слава. Това е абсолютен прецедент в историята на конкурса. С титлата „Мис Плеймейт“ се окичиха скандалната кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска и палавата Ева Славова от София.

Любопитно е, че и двете са майки. Ева има 9-годишна дъщеря. А Габровска е родила две деца. Дамите събраха изцяло равен вот, включващ интернет гласуване и вот на журито в състав Жени Калканджиева, DJ Дамян, миналогодишната носителка на короната Михаела Тодорова, Ники Кънчев и други.

Ева и Диана ще си разделял наградата от 20 бона, както и чисто нов автомобил. Как ще се разберат за колата, и двете още не знаят. „Това е голяма победа за мен“, бяха първите думи на Габровска.

„Точно една година след скандала с голите ми снимки успях напук на всички мои недоброжелатели. Горда съм от себе си. Не мога да си кривя душата. Скандалът с фотосите ми помогна да спечеля. Той остави белег върху мен, който никога няма да изчезне“, каза още Габровска, която има само една интервенция по тялото си.

„Слагала съм си само силикон в гърдите“, признава Диана. А на въпроса колко кубика има, заявява уклончиво: „Достатъчно“.

Другата победителка Ева още не може да осъзнае какво й се е случило. Въпреки че има диплома по италианска филология, красавицата работи като танцьорка. „Още не знам какво става! Трудно ми е да осъзная, че съм носителка на короната „Мис Плеймейт“, при това последната победителка“, каза само за „България Днес“ 30-годишната Славова.

„Спечелих журито с усмивката си и спортния си хъс. Години наред тренирам баскетбол, плуване. Имам и медали“, разкри блондинката. Ева е доста тунингована. Тя не крие това. „Имам корекции. Няма нищо лошо в това една жена да се барне. Стига това да не е прекалено“, казва Славова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар