Потрес! Бившият футболен съдия Антон Генов върти любов с третия пол

Потрес! Бившият футболен съдия Антон Генов върти любов с третия пол
4 (80%) 1 vote

Нов, още по остър, нож в сърцето на съпругата си Анелия заби бившият футболен съдия Антон Генов. След като преди години Генов заряза жена си заради манекенката Стела Радославова, а после отново се върна в брачното ложе, сега върти любов с представител на третия пол.

Близки до семейството разказват, че съпругата на Антон го е хванала буквално на калъп с транссексуалната плеймейтка от Пловдив Симона. От доста време Анелия усещала, че мъжът й пак й кръшка. Проследила го и го спипала в най-ужасната ситуация, която можете да си представите – съпругът й гол в прегръдките на същество от третия пол.

Шокът бил повече от силна мълния, която довела злочестата съпруга до нервни кризи и употреба на тежки антидепресанти. Резилът не останал скрит и за двамата му пораснали синове – Антонио и Симеон.

Разглезен от женско внимание през годините, заради парите и щедрите подаръци, с които успява да примами любовниците си, явно Генов е решил да опита нещо „по-така“ и завърта секс-афера с жената-мъж-Симона.

Тя, той, или то е с дълга платинено руса коса, 720 кубика силикон и изкушава със стил ала Барби. Интересното и различното в 23-годишната Симона Галинова от Пловдив обаче не е визията и, а фактът, че се ражда момче. Пловдивчанката от третия пол от 16-годишна възраст започва с промените по себе си, а днес изглежда като 100 процентова жена – от глава до пети.

Наред с пластичните и визуални корекции, на по-късен етап тя прави и операция за смяна на пола, но не споделя подробности около интервенцията, освен, че това не и пречи да изпитва удоволствие от секса. Тя беше първият транссексуален участник в българското издание на конкурса „Мис Плеймейт 2020“.

Любовните похождения не са новост за бившия съдия – той редовно бе обвиняван през годините за безразборни сексуални контакти дори от президенти на футболни клубове. Други футболни босове пък знаели слабото място на съдията и преди важни мачове го запознавали с нежни създания.

Преди години реферът се забърка в грандиозен скандал, когато беше засечен с Велислав Вуцов и с две красавици във варненска дискотека часове, след като бе свирил мача за Купата на България между водения от Вуцов Калиакра и Локо (Пловдив), спечелен с 3:1 от каварненци след скандално съдийство на Генов.

Най-скандална обаче остава връзката му със Стела Радославова.

Любовната афера на съдията с брюнетката е хвърлила в шок дори собствените му родители, които недоволстват, че е зарязал жена си и двамата си синове и пилее парите си за дама със съмнителен морал. Стела също се разделила със съпруга си след запознанството си с рефера. Според клюката във футболните среди Генов е пръснал яки пачки по любовницата си, дори й е купил Порше.

Антон Генов, е имал наглостта да я води в чужбина, когато е имал наряд за мач. Никой рефер досега не си е позволявал това и в УЕФА са се хванали за главите от поведението на родния арбитър.

Източник: Show.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар