Вижте изповедта на Даяна Ханджиева след „Фермата“!

Вижте изповедта на Даяна Ханджиева след „Фермата“!
Гласувайте за статията

Даяна Ханджиева е актриса, родена е на 6 август 1993 г. в София. Завършила е 73-о СОУ „Владислав Граматик“, както и реклама в Нов български университет. Кръстена е на принцеса Даяна, но първите часове след раждането си носи името Катерина, на баба си!

Решава да тръгне към актьорството на 15 г., а пробивът й идва със сериала „Скъпи наследници“. Известно време е на бригада в Щатите, където работи като разносвач на пици и в нощен клуб. Тази година й донесе едно голямо предизвикателство, в което се спусна с много хъс и чар – „Фермата 6“. За емоциите, приятелството и любовта тя говори откровено в интервю за България днес.

– Даяна, Ваня спечели „Фермата 6“. Тя ли е най-категоричният победител според вас и за кой от четиримата финалисти бяхте вие?

– Ваня си заслужи победата не само на арената, но и с чистота и добротата, които излъчва. През каквито и трудни моменти да минаваше, тя се опитваше винаги да бъде „хепи“. Аз лично се двоумях между Калоян и нея, но гласувах за Калоян. За мен той си остана най-достойният участник.

– Отпаднахте на крачки от финала, какво е това, което не видяхме от вас във „Фермата“?

– Оказа се, че зрителите не са видели доста неща, които показах там. По телевизията се вижда само 1 час от всичко, пък ние бяхме заедно 24 ч. Имаше много работа, много разговори с фермерите, та дори и среднощните разговори с Йордан щяха да покажат чисто приятелската част и нямаше да има толкова заблудени хора относно отношенията ни.

– Кой беше най-трудният ви момент вътре?

– Трудно стана към края, когато липсата на най-близките ни хора започна да се чувства осезаемо. Тогава и с Йордан трябваше да държим по-голяма дистанция, което ме натоварваше, тъй като той ми беше отдушникът и успокоителното вътре.

 – С повече приятели или врагове излизате от формата?

– Със сигурност с повече приятели. Извън формата нещата вече са много различни. Всички се опитваме да си запазим приятните спомени. Предаването ни даде нещо уникално, което много малко хора имат шанса да преживеят. Въпреки всички дрязги оставаме много сплотени фермери. Йордан ми е най-близкият дори отвън, но поддържам много топли отношения с Милена, Кустев, Мария, Хепи Ванче.

– Ваня е един от хората, с които бяхте близка, но след като се сближихте с Петър, тя почувства предателство. Към днешна дата изгладихте ли нещата?

– Вътре може би стана някакво объркване. Преди вечерята с Петър лично я попитах дали има проблем с това. Тогава ми каза, че не е влюбена в него и не знае защо всички мислят, че имат нещо общо заедно. Навън нещата са много по-уталожени, не сме изолирани, вече си говорим. Тя е по-спокойна, аз също и сме в прекрасни отношения.

– Беше ли роля тази бърза метаморфоза у вас, която дори фермерите не възприеха – прехвърлянето ви от Йордан към Петър?

– Не е било чиста роля, но беше някаква стратегия. Защото като приятел виждах, че моят най-близък човек вътре потъва и аз трябва да му помогна. И прехвърлянето ми така рязко и внезапно към Петър беше заради желанието ми да ударя метафорично шамар на Йордан, за да се сети какво е обещал на годеницата си и да се усети, че тези негови емоции към мен не са приятелски. Трябваше просто да го събудя, и то доста грубо. Днес с Йордан сме в най-прекрасните си възможни отношения, той вече се успокои, защото вътре във „Фермата“ емоциите са умножени по 100.

– Съжалявате ли, че отношенията с Петър не се получиха?

– Той е мъж, който си заслужава, но просто химията ни не се получи там. То се усещаше още в началото, че не сме един за друг. След като 2 месеца не сме осъществили контакт, а се случи накрая, със сигурност нещо не е било както трябва. Той е млад, красив мъж с глава на раменете. Флиртът там беше много приятен за момента, но никога не съм си представяла, че това нещо може да излезе извън предаването.

– Казахте, че влизате във формата, за да изясните отношенията си с тогавашния си приятел. Какви са днес взаимоотношенията ви?

– Той много порасна, може би аз вътре съм го прекарала през много катарзисни моменти и вероятно благодарение на тях той израсна като човек. В момента и двамата достигнахме до нивото, в което можем да преодолеем цялата болка, която сме си причинили. Днес сме в прекрасни отношения.

– Чувствате ли вина заради развоя на връзката с Йордан и годеницата му Камелия?

– Камелия е изключително интелигентна жена, която след първоначалния шок и емоции е осъзнала позитивите, които й носи цялата ситуация, и се е възползвала максимално от тях, за което я адмирирам. Дори в момента с нея сме в добри отношения и се чуваме често. Всичко е изгладено, никой не мрази никого.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Вижте изповедта на Даяна Ханджиева след „Фермата“!”

  1. Eлена

    Дек. 16. 2020

    „Никой никого не мрази“-Диляна,никога не може да знаеш чувствата и мислите на другите,дори на ан-близките,понякога!

  2. Киара

    Дек. 17. 2020

    аман от тази „неземна красавица“ и нейните псевдо душевни терзания и размисли за живота ! ако въобще имаше някакъв потенциал, в която и да е област, просто нямаше да бъде в това посредствено предаване за идиоти …

Добавете коментар