Истински ад се стовари върху Ива Софиянска – Божкова!

Истински ад се стовари върху Ива Софиянска – Божкова!
Гласувайте за статията

Каръкът продължава да преследва семейството на Васил Божков!

Снаха му Ива призна, че е изживяла една от най-кошмарните седмици в живота си, в която напрежението й е дошло буквално в повече. След като баща й Стефан Софиянски беше приет в болница Токуда след усложнения от коронавирус, ива и мъжът й Антон преживели и битов кошмар. Луксозният апартамент в столицата, в който двамата живеят с двете си деца, едва не изгорял. За щастие екстремната ситуация била овладяна своевременно и сериозни щети нямало.

Едновременно с това снахата на олигарха призна в социалните мрежи, че й тежи, че е безработна и нито една телевизия не проявява интерес към нея. Ива обаче заяви, че не мисли да сменя амплоато и все още иска да се занимава с журналистика. В момента тя подготвяла самостоятелен проект, който щяла да развива в онлайн пространството. Снахата на Божков разкри, че откакто е напуснала телевизията, ежедневието й е запълнено основно с грижи за двете деца като в момента им помага с онлайн обучението. През ден в дома й идва жена, която да й помага, тъй като не смогва с домакинските задължения.

Личната прислужница на сина и снахата на Васил Божков се грижела не само за изрядната чистота в жилището им, но и за блюдата на трапезата им. 33-годишната щерка на бившия столичен кмет можела да готви само 2 неща: баница и филия с лютеница. Затова и се налагало някой друг да се грижи за трапезата им, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар