На юбилея си Папи Ханс моржува в снега!(Подробности)

На юбилея си Папи Ханс моржува в снега!(Подробности)
Гласувайте за статията

Папи Ханс отпразнува по необичаен начин юбилея си

На 14-и декември Константин Трендафилов, известен още като Папи Ханс, отбеляза своя 30-и рожден ден.

Папи Ханс

Папи Ханс чукна 30 като морж на снега

Въпреки пандемията, той празнува с приятели в кокетен хотел в близост до столицата. Изпълнителят на хита „Кекс” искрено се трогна от пожеланията на своите почитатели и благодари на всички за милите думи.

„Имам рожден ден. Време за равносметки, но повече – за благодарности. На най-скъпите ми хора благодарих лично.

Толкова трогнат май не съм бил. Даже тръгнах да тегля реч, но емоциите ми подрязаха езика. На тъжни филми не плача, но от щастие – леле!

На вас обаче искам да ви благодаря сега. Благодаря, че ви е интересно това, което правя. Че откривате някакъв смисъл в творчеството ми под каквато и форма да е.

Искрено вярвам, че дори с най-крайните си проекти правя средата по-добра, защото показвам естетика, свобода на духа и творческа смелост – неща, които искам да виждам в България.

Ако вие не бяхте тук, това щеше да си остане само някаква ласкателна теория. Вие сте моето потвърждение, че има смисъл и че трябва да продължавам!”, гласи част от дългото словоизлияние на звездата.

Папи показа в социалната мрежа как празнува с приятели в СПА център в планината. Певецът и писател първо се появи по халат, а после захвърли хавлията и се овъргаля гол в снега.

На снимките се вижда и актуалната му приятелка – чаровната блондинка Сара.

За половинката си Коцето неотдавна сподели, че се появила неочаквано в живота му точно когато нямал намерение да се обвързва.

Той бил съсредоточен в кариерата си, но любовта го изненадала. Артистът обаче избягва да говори подробно за личните си отношения. На въпроса дали си има гадже отговаря загадъчно: „Някои казват, че имам…”

Трендафилов сподели още с феновете си, че подготвя много интересни проекти за следващата година. Освен нови песни, той има намерение да издаде и книга, но не иска да се ангажира с конкретни дати.

Доскоро той беше фокусиран само върху музиката, оставяйки литературното творчество на заден план, ала не изключва възможността в скоро време да се върне към писането. „Имайте търпение! Дайте свобода на артиста!”, коментира Папи.

Бившата на Константин – певицата Дара, също не пропусна да го поздрави по случай юбилея. Въпрeки чe c изпълнитeлкaтa са разделени oт двe гoдини, вce oщe ги свързва крепка дружбa.

Те често излизат и се забавляват заедно, нo рoмaнтичнaтa им връзкa oтдaвнa e приключилa, писа Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар