Чудо: След 40 години с грива, Коцето Калки се острига! (виж тук)

0

Коцето Калки се острига след 40 години носене на дълга грива!

На 58-годишна възраст Коцето Калки направи пълна промяна във външния си вид и отряза дългата си коса. Във вторник вечерта бившият фронтмен на група „Медикус” се появи в „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви. А от дългогодишната му руса грива нямаше и помен.

Коцето Калки
Певецът Коцето Калки си острига гривата, която му беше запазена марка

В продължение на 40 години дългата коса бе запазена негова марка. В младежките си години по времето на соца, Калки неведнъж е бил прибиран от родната милиция заради прическата си. Пуснал още по-дълга коса веднага след казармата. За него тя била олицетворение на свободата.

Заедно с Добрин Векилов-Дони и Ивайло Христов, Коцето Калки играе в хитовата постановка на Военния театър „Секс, наркотици и рокендрол”. Дългите руси кичури бяха част от ролята на Калки. Затова промяната е изненадваща за музиканта.

Не е ясно какво е провокирало пеещия зъболекар да отреже косата си. Още повече, че Калки е известен със залитанията си по източните философии, пише вестник „Уикенд“.

Според тях дългата коса е символ на духовното богатство и свръхестествените сили. Няколко пъти в живота си Коцето се замислял дали да не се обръсне нула номер. Защото по стар индийски обичай това било нужно, когато човекът иска някаква промяна.

„В езотеричните култури смятат, че косата е антена към Космоса и помага за приемането на различни сигнали. Склонен съм да вярвам в такива теории”, изненадвал е с признанията си пеещият зъболекар.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.