Деян Икебаната призна, че едва свързва двата края! (още подробности)

Деян Икебаната призна, че едва свързва двата края! (още подробности)
Гласувайте за статията

Деян Икебаната се ожали, че няма необходимите средства!

Дни преди Коледа Деян Икебаната си направи равносметка. Той е категоричен, че Ковид-19 не е променил особено ситуацията за него, тъй като и преди това трудно се е справял финансово.

Деян Икебаната

Деян Икебаната се ожали

„Професионално не спрях да записвам, направих 7-8 испански песни, записах втория си албум. Музиката ми храни душата!“, сподели пред вестник „България Днес“ Деян Неделчев. Който е категоричен, че няма да спре да провокира с изкуството си.

С разочарование признава, че родните артисти са принудени единствено да съществуват и оцеляват. „Един творец, за да прави изкуство, трябва да е богат, да има средства. Той не може да е беден и в същото време да дава храна за душата“, с тъга отчита Икебаната.

Според него творците трябва да се уважават, докато той не е харесван, защото казва истината в очите. „Гледаме глупави хора по телевизията, дават комерс и бълвоч. Съсипват хората със страх! Ще има лошо, ще има и хубаво, но трябва да вярваме.“

Самият той тази година е загубил няколко свои близки, покосени от коронавирус. Колкото до бъдещето на България Икебаната е песимист и не смята, че ще дочака промяната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар