Синът на Емил Димитров: Баща ми беше бисексуален, не гей! (още подробности)

Синът на Емил Димитров: Баща ми беше бисексуален, не гей! (още подробности)
Гласувайте за статията

Синът на Емил Димитров направи разкрития!

„Баща ми – Емил Димитров, не парадираше, но винаги е казвал, че е бисексуален. Той и в това, което сега е много модерно, беше пионер. Категорично не беше гей.“ Това сподели синът на великия певец Емил Димитров – Емил Димитров-син, на 80-годишнината от рождението на изпълнителя.

Емил Димитров

Синът на Емил Димитров разкри интересни факти

„При всички случаи щеше да има честване, ако ситуацията беше нормална. А сега какво да направим – освен да му занеса на гроба една COVID ваксина, ако се сдобия с нея“, пошегува се Емил-младши.

„Имах намерение да направим честване, но годината се получи нулева. Участвах и в събирането на средства за паметника му в Плевен и ми се искаше отдавна да има паметник на негово име, но явно още не е дошъл моментът“, сподели още Димитров за вестник „България Днес“, който в момента работи по книга за живота на великата си фамилия.

„Започвам с дядо ми – Факира Мити, използвам и записки и от двамата, така че ще е интересно на хората“, обясни още Емил. „Смятам да включа цялата истина за живота ни, дори за това, че се говореше, че са правили магии на баща ми и майка ми Мариета да се разделят.

Магии винаги са правили. Вкъщи сме намирали какво ли не, дори след смъртта му. Да са живи и здрави тези, които са вършили всичко това. Емил никога не си е позволявал да злослови срещу свой колега, не просто не обичаше, а презираше клюките“, смята синът на големия изпълнител.

Според него баща му спокойно може да се нарече будител на нацията. „Не е трудно да си син на Емил Димитров. По-скоро той толкова много е направил и не ми се иска това да се забрави. Аз самият цял живот исках да избягам от неговата сянка. А в момента, когато го загубих, се оказа, че съм бягал от себе си, но човек се учи с годините“, твърди Димитров-син.

Той е категоричен, че за нищо на света няма да продаде спомените на баща си. „Пазя всичко. Освен че живея в къщата му, не съм продал и един буркан негов. Научил съм и сина ми да пази всичко.

Бях дал архива на Емил на Историческия музей в Плевен, но е странно, че след като се смени ръководството там, закриха експозицията и ми върнаха всички неща. Добре че не ги дарих, че сега можеше всичко да изчезне. И сега синът ми ще се разпорежда с вещите“, сподели Емил Димитров-син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар