След скандал със съседи: Певицата Веси Бонева не може да си влезе вкъщи! (виж тук)

След скандал със съседи: Певицата Веси Бонева не може да си влезе вкъщи! (виж тук)
Гласувайте за статията

Веси Бонева и семейството й луднаха заради съсед!

Скандал със съсед принуждава Веси Бонева и майка й да влизат в дома си през прозореца. Драмата започва преди половин година, когато съседът Илия Елкин поставя желязна врата, с която спира достъпа до входа на къщата.

Веси Бонева

Веси Бонева не може да си влезе у дома

Майката на Веси Бонева – Венета, е принудена да влиза в собственото си жилище посредством стълба, по която се качва, за да мине през прозорец на партерния етаж. Венета дори монтира и скоба с катинар на прозореца си, с която да заключва къщата си.

Съседът Илия Елкин, за който Веси Бонева споделя, че е бивш полицай, поставя желязната врата в общия двор, с която блокира достъпа на Веси и Венета. Елкин не предоставя ключ на семейството на певицата.

Самата тя пристига в родния Пловдив за коледните празници и се оказва блокирана пред собствения си дом. Веси е принудена също да се катери по металната стълба и да прескача през прозореца с новороденото си бебе в ръце.

Бебешката количка обаче остава отвън. 32-годишната изпълнителка се оплака в мрежата от абсурдната случка, в която изпада, и апелира за съдействие.

„Не е човешко, какъвто и спор да има въпросният господин – бившото ченге г-н Илия Елкин с майка ми Венета Бонева, да отнеме правото ми на достъп в собствената ми къща.

Да не мога да се прибера с детската ми количка за Коледа или да изведа любимото ми куче на разходка, ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО и отново: НЕ Е ЧОВЕШКО , СЪЖАЛЯВАМ!“, пише Веси Бонена под скандален видеоклип в мрежата, на който ясно се вижда интересният метод за влизане в сградата.

„Институциите ги чакаме вече 6-и месец да решат този проблем. Все още нямаме конкретен отговор и затова се наложи да занимавам всички вас с този ужасен за мен и моето семейство казус!“, допълни още певицата.

Тя и майка й са подавали неколкократно сигнали до властите, но решение на проблема все още няма. По думите на майката Венета Бонева нейните баба и дядо преместват входа на къщата си на различно място от това, което е по архитектурен план.

Това се случва през далечната 1964 г. Тя обяснява, че вината не е нейна, и се надява на възмездие и решение на патовата ситуация. От своя страна Илия Елкин е категоричен, че никой няма право да навлиза в частния му имот, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар