Калин Врачански скочи: Политиците да се ваксинират първи! (виж тук)

Калин Врачански скочи: Политиците да се ваксинират първи! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Калин Врачански не приема задължителната ваксинация!

Актьорът Калин Врачански настоя политиците да се ваксинират първи срещу Ковид-19, за да дадат личен пример на хората.

Калин Врачански

Калин Врачански има категорично мнение за ваксините

„Управляващите казват постоянно „Ваксинирайте се!“. Обаче трябва да дадат пример на хората! Първо те трябва да го направят, както ще се случва в редица други страни. Редно е така.

В САЩ и настоящият президент, и Барак Обама ще направят ваксинация в ефир, която да даде смелост на хората, които си задават множество въпроси около сигурността и надеждността на ваксината.

Моят учител казваше: „Учете се от най-добрите!“. А пък ние по презумпция гледаме да се сравняваме с по-големите страни за добро или лошо“, споделя пред вестник „България Днес“ Врачански. И допълва:

„Най-големите притеснения на хората са, че времето е прекалено кратко и не са им достатъчно ясни страничните ефекти, които биха настъпили при ваксиниране.

Ясно е, че трябва да се запазим, и че ваксинацията трябва да е пожелателна, а не задължителна. Но е стряскащо например авиокомпании да въвеждат нещо като паспорт дали си ваксиниран и тогава тя да стане задължителна.

Това ще е ужасно, когато някой трябва да пътува. Ако наистина се въведе, ще трябва да се ваксинирам, защото работата ми е свързана с пътуване и да искам, и да не искам. Трябва да има още по-голяма сигурност, за да го направя и аз“, размишлява Калин Врачански.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар