Идеи за коледното пазаруване

Идеи за коледното пазаруване
Гласувайте за статията

Пазаруването по Коледа често е обврзано с много пари, които затрудняват бюджета ни. Роднини, приятели, колеги и деца, всеки очаква подарък от нас.

Всяка година си казваме, че няма да харчим излишни пари, и че този път ще е разлишно. И въпреки големите обещания никога бюджетът ни не успява да остане на плюс.

Ето и няколко предложения за по рационално пазаруване :

Онлайн пазаруването на коледни подаръци е чудесно по две причини: Избягвате тълпите и се предпазвате от купуване на ненужни неща.

Пазарувайте с приятел – Освен добра компания, приятелят е добър регулатор на това, което пазаруваме. Този съветник ще бъде вашият съдник, когато посягате към нещо излишно.

Моловете почти винаги са препълнени с хора, а промоциите преди празниците в повечето случаи не са напълно задоволителни. По-добре посетете някой малък магазин или коледен базар, където можете да открието повече съкровища.

Не забравяйте да съпоставяте цените.

Ваучерите за подаръци са една от най-добрите алтернативи, когато имате ограничен бюджет и не знаете какво да подарите. Ако любимият човек обича да чете подарете му ваучер за любима книга, ако е фен на козметиката можете да му подарите вауче за козметичен комплект.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар