Какво сподели Дженифър Анистан за изминалата година

0

След трудна година като тази, Дженифър Анистън реши да сподели какво е нейното заключение за изминалите 12 месеца. Никой обаче не може да гарантира какво ще се случи и 2020 г. бе образцов пример за това. И най-неочакваните събития станаха факт.

След трудна година като тази, Дженифър Анистън реши да сподели какво е нейното заключение за изминалите 12 месеца.

И ето какво написа в социлните си профили актрисата Анистан – „Каква година само! Пиша, за да ви припомня, че трябва да си давате любов – сами на себе си! Дръжте се!“, написа актрисата към снимка, на която целува отражението си в огледалото.

Наистина сега повече от всякога трябва да бъдем грижовни и щадящи към себе си, да не се съдим твърде строго. От любовта към самите нас започва всяка друга. Отношението ни към себе си, към нашето Аз има значение, особено след дълъг период на изолация. Така че Дженифър не би могла да ни даде по-добър съвет за посрещането на Новата година – обичайте се!

И ние от изданието ни, пожелаваме повече здраве за напред и много обич към нас и околните, любовта ще спаси света, може би! Желаем прекрасни последни, празнични дни на тази 2020 г !

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.