Женско царство: Ицо Хазарта в очакване на трета щерка! (още подробности)

0

Ицо Хазарта ще става татко на трета дъщеря!

Скандалният рапър Ицо Хазарта е в трепетно очакване на още едно дете. Неговата половинка Жени е в напреднала бременност и в първите месеци на новата година музикантът ще дундурка още едно бебе.

Ицо Хазарта
Ицо Хазарта отново ще става татко

Изпълнителят на „Имам човек” съобщи новината като публикува снимка на бременната си жена от остров Родос, където двамата бяха на почивка. „Три за щастие”, написа Ицо под кадъра, намеквайки, че очаква появата на още едно момиче.

Създателят на „Ъпсурт” вече има две дъщери. По-голямата Аделина е в десети клас и е от бившата му съпруга Диана. 11-годишната Лора е от дългогодишната му спътница в живота Жени.

Христо Петков, както е рожденото име на музиканта още е в обтегнати отношения с бившата си жена. Двамата водят ожесточена съдебна битка за дъщеря си Аделина. Драмите в отношенията им започнали през 2007 г., когато се разделили.

Диана оставила детето на Хазарта и отпрашила в чужбина. Скандалът ескалира през 2015 г., когато рапърът я лиши от родителски права, докато тя живеела в Лондон. Като ответна реакция бившата му жена също заведе две дела срещу Хазарта.

„Подала съм жалба и в Европейския съд в Страсбург за нарушаване на правото ми на защита в съда”, отсече Диана.

Тя имала ново семейство и 6-годишен син, но била готова на всичко, за да възстанови отношенията с дъщеря им Аделина. Хазарта обаче връщал издръжката, която тя изпращала, върнал и миналогодишния й коледен подарък, пише вестник Уикенд.

Въпреки че е баща за пример, рапърът много се дразнел на комплиментите, че е най-добрият татко в шоубизнеса ни. „Като имаш дете, не е ли нормално да си го гледаш? Става ми неудобно, като почнат да ме възхваляват“, коментира в своя стил Ицо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.