Зрителите искат най-доброто от "Като две капки вода"!Новият сезон на шоуто „Като две капки вода”

май ще бъде нещо като повторение на най-доброто от предишните издания, твърдят запознати. [caption id="attachment_457246" align="alignright" width="300"]Като две капки вода Какво ли ще реши Маги Халваджиян за Капките?![/caption] Според източници от кухнята на предаването, сериозно се обсъжда идеята напролет продуцентът Маги Халваджиян да събере на сцената всички победители от досегашните сезони и състезанието да е между тях. Проблемът е дали ще успее да ги навие отново да сключат договори с него. Идеята да направи сезон „ол старс” (всички звезди) била подсказана от фенове на шоуто, които писали на страницата на продуцента, че биха искали да видят отново в действие своите любими имитатори. Моментът за реализирането на подобен проект е възможно най-подходящият. „Като две капки вода” досега е имало точно осем сезона, съответно осем победители. Това е и традиционният броя на участниците в шоуто.

А победителите досега са Рафи Бохосян, Невена Бозукова-Неве, Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Михаела Маринова, Славин Славчев, Стефан Илчев и Фики Стораро. По информация на вестник „Уикенд”, на Маги Халваджиян едва ли ще му е трудно да води преговори с тях.

Благодарение на пандемията и породената от нея криза, в момента почти всички са без работа и парите в спестовните им сметки драстично са започнали да се топят. Ето защо трудно биха отказали хонорарите от „Капките”. Рафи и Фики нямат почти никакви ангажименти. Първият страда от постоянна липса на работа, откакто преди години напусна продуцентката си Саня Армутлиева. Вторият има проблеми с продуцента си Митко Пайнера, откакто се ожени, защото фенките му рязко се оттеглиха от него.

Това е довело и до спад в хонорарите, а откакто затвориха кръчмите, кранчето съвсем е пресъхнало, твърдят запознати. Михаела Маринова е абонирана за всички предавания на Маги Халваджиян, а още по-интересно е, че редовно излиза от тях като победител или поне като финалист.

С нея едва ли ще има проблеми да бъде убедена да се завърне в „Капките”. Тя е известна и като изключително послушна и изпълнителна звезда, така че стига продуцентката й Саня Армутлиева да нареди, веднага се разпише нов договор с шоуто. Славин Славчев и Стефан Илчев ще бъдат още по-лесни за убеждаване, тъй като е публично известно, че кариерата и на двамата върви единствено когато участват в предавания на Халваджиян. Невена Бозукова-Неве трудно би отказала, тъй като театралната й кариера, както на всички останали актьори, е стигнала критично ниска точка.

Проблемни биха могли да са единствено Ненчо Балабанов и особено Калин Врачански. И двамата този сезон имат сериозни ангажименти около сериалите, в които участват. Балабанов снима трети сезон на комедията „Ол инклузив”.

Той обаче открай време е в обкръжението на Маги Халваджиян и най-вероятно ще успее да постигне споразумение с него за „Капките”. Освен това снимките на сериала най-вероятно ще приключат до края на февруари, когато трябва да стартира шоуто, така че двата проекта няма да се засекат. Калин Врачански е далеч по-сложен случай. От една страна той много подбира проектите, в които участва, и често отказва предложения. От друга страна е доста зает въпреки пандемията и кризата. След Нова година продължава участието си в сериала „Братя”, като в същото време има и много ангажименти в театъра, от които не се отказва. Врачански от години търпи критики за актьорските си качества, но в същото време за него се знае, че работи с изключително старание, опитвайки се да компенсира с труд липсата на достатъчно талант. Ето защо той те се разделя с театралните си проекти дори когато не му носят достатъчно пари. Актьорът е убеден, че благодарение на тях се развива в професията си. В същото време обаче и той като всеки друг свой колега в момента страда от намалените хонорари, така че парите от „Капките” няма да са му излишни. Но най-важната причина, която може да го накара да приеме ангажимента, е да вдигне акции си в професията. След участието в „Братя” секс символът изгуби много фенки, тъй като дали заради ролята, или поради физиологични фактори, на екрана изглежда преждевременно остарял. Критиките към актьорската му работа пък в момента са особено жестоки, тъй като звездата бледнее на фона на останалите си колеги в продукцията. Ако обаче припомни колко добре се справя като имитатор в „Капките”, има шанс да изчисти професионалния си имидж.