Зрителите искат новите „Като две капки вода“ са са с победителите! (виж тук)

Зрителите искат новите „Като две капки вода“ са са с победителите! (виж тук)
Гласувайте за статията

Зрителите искат най-доброто от „Като две капки вода“!

Новият сезон на шоуто „Като две капки вода” май ще бъде нещо като повторение на най-доброто от предишните издания, твърдят запознати.

Като две капки вода

Какво ли ще реши Маги Халваджиян за Капките?!

Според източници от кухнята на предаването, сериозно се обсъжда идеята напролет продуцентът Маги Халваджиян да събере на сцената всички победители от досегашните сезони и състезанието да е между тях. Проблемът е дали ще успее да ги навие отново да сключат договори с него.

Идеята да направи сезон „ол старс” (всички звезди) била подсказана от фенове на шоуто, които писали на страницата на продуцента, че биха искали да видят отново в действие своите любими имитатори.

Моментът за реализирането на подобен проект е възможно най-подходящият. „Като две капки вода” досега е имало точно осем сезона, съответно осем победители. Това е и традиционният броя на участниците в шоуто.

А победителите досега са Рафи Бохосян, Невена Бозукова-Неве, Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Михаела Маринова, Славин Славчев, Стефан Илчев и Фики Стораро. По информация на вестник „Уикенд”, на Маги Халваджиян едва ли ще му е трудно да води преговори с тях.

Благодарение на пандемията и породената от нея криза, в момента почти всички са без работа и парите в спестовните им сметки драстично са започнали да се топят. Ето защо трудно биха отказали хонорарите от „Капките”.

Рафи и Фики нямат почти никакви ангажименти. Първият страда от постоянна липса на работа, откакто преди години напусна продуцентката си Саня Армутлиева. Вторият има проблеми с продуцента си Митко Пайнера, откакто се ожени, защото фенките му рязко се оттеглиха от него.

Това е довело и до спад в хонорарите, а откакто затвориха кръчмите, кранчето съвсем е пресъхнало, твърдят запознати. Михаела Маринова е абонирана за всички предавания на Маги Халваджиян, а още по-интересно е, че редовно излиза от тях като победител или поне като финалист.

С нея едва ли ще има проблеми да бъде убедена да се завърне в „Капките”. Тя е известна и като изключително послушна и изпълнителна звезда, така че стига продуцентката й Саня Армутлиева да нареди, веднага се разпише нов договор с шоуто.

Славин Славчев и Стефан Илчев ще бъдат още по-лесни за убеждаване, тъй като е публично известно, че кариерата и на двамата върви единствено когато участват в предавания на Халваджиян. Невена Бозукова-Неве трудно би отказала, тъй като театралната й кариера, както на всички останали актьори, е стигнала критично ниска точка.

Проблемни биха могли да са единствено Ненчо Балабанов и особено Калин Врачански. И двамата този сезон имат сериозни ангажименти около сериалите, в които участват. Балабанов снима трети сезон на комедията „Ол инклузив”.

Той обаче открай време е в обкръжението на Маги Халваджиян и най-вероятно ще успее да постигне споразумение с него за „Капките”. Освен това снимките на сериала най-вероятно ще приключат до края на февруари, когато трябва да стартира шоуто, така че двата проекта няма да се засекат.

Калин Врачански е далеч по-сложен случай. От една страна той много подбира проектите, в които участва, и често отказва предложения.

От друга страна е доста зает въпреки пандемията и кризата. След Нова година продължава участието си в сериала „Братя”, като в същото време има и много ангажименти в театъра, от които не се отказва.

Врачански от години търпи критики за актьорските си качества, но в същото време за него се знае, че работи с изключително старание, опитвайки се да компенсира с труд липсата на достатъчно талант. Ето защо той те се разделя с театралните си проекти дори когато не му носят достатъчно пари.

Актьорът е убеден, че благодарение на тях се развива в професията си. В същото време обаче и той като всеки друг свой колега в момента страда от намалените хонорари, така че парите от „Капките” няма да са му излишни. Но най-важната причина, която може да го накара да приеме ангажимента, е да вдигне акции си в професията.

След участието в „Братя” секс символът изгуби много фенки, тъй като дали заради ролята, или поради физиологични фактори, на екрана изглежда преждевременно остарял.

Критиките към актьорската му работа пък в момента са особено жестоки, тъй като звездата бледнее на фона на останалите си колеги в продукцията. Ако обаче припомни колко добре се справя като имитатор в „Капките”, има шанс да изчисти професионалния си имидж.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар